חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ישבתי לי לפני כמה דקות וחשבתי…חשבתי על כך שכל חיי אני שמנה…הייתי ילדה שמנה, מתבגרת שמנה ועכשיו בחורה צעירה-ועדיים שמנה… חשבתי על כל אותן שנים שבהן יכולתי לחיות את חיי כמו כל נערה…שבהן יכולתי לבלות כמו כולן,לצאת למסיבות,להכיר גברברים חמודים, להתפרע במסע שופינג ולקנות כל בגד אפשרי או סתם לשבת שעות על חוף הים ולהשתזף כשעל גופי ביקיני קון וחתיכי… אתם יודעים על מה עוד חשבתי? חשבתי על כך שאיזה מזל שיש את התכנית של חלי ממן…אי אפשר לברוח מכך שאני שמנה בזכות הגנים שהוריי העבירו לי…אך גם לי יש חלק גדול בתהליך…הרי כל חיי עשיתי דיאטות…כאלו שבהן אסור לאכול כלום, צריך לאכול רק ירקות כל היום ולא להכניס כמעט שום פחמימה לפה, אסור לאכול אחרי 6 בערב, ניסיתי כבר את כל הדיאטות האפשריות…כולל שתיית מרק כרוב מגעיל במשך כחודש…ומה קרה? ירדתי מעט..לפעמים אפילו הרבה..ובזמן קצר עליתי שוב..אז לפני כמה דקות, בזמן שישבתי עם הנס קפה וחטיף האנרגיה והפרי של-4, אמרתי לעצמי-תודה לאל שחלי ממן החליטה לפתוח את קבוצת התמיכה הזו..הרי אני לא מסכנה בכלל!! אני אוכלת כל היום…כולל מנה מותרת מושחטת פעם בשבוע…כמה כיף…:) אז סתם רציתי להזכיר לכולם, כולל לאלו שקצת התעייפו מהתכנית…אנחנו כלל לא מסכנים!! אנחנו גם אוכלים וגם מרזים…מה יותר טוב מזה?

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות