חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי
    במשך היום אין לי בעיה עם התפריט. הבעיה מתחילה בשעה 16:00. אני שותה נס קפה פיתה קלה עם כפית דבש ופרי , ואחרי שעה אני רעבה ואוכלת את ארות הלילה ואחרי שעה שוב רעבה ואוכלת את הערב. כלומר בשעה 18:30 בערך סיימתי עם כל האוכל ואז מתחיל להיות קשה… האם יש הצעות לפיתרון????

אלמוני
    לא פעיל

למתוח יותר את המרווח בין הארוחות אם קשה לך תשתי מים בין הארוחות זה ינפח אותך חוצמיזה שאפר תמיד לסיים ארוחה במרק חינמי זה משביע! וכמובן ירקות חינמיים…לנשנש אותם :ph34r:

אלמוני
    לא פעיל

איזה פרי את אוכלת בארוחה הזו?? נסי לגוון עם מנת פרי שהיא יחסית גדולה כמו תפוח ולא קטנה כמו תמר (שטעים לכל הדעות אבל נגמר בשני ביסים 😉 ).

אם את אוהבת סודה, אני לפעמים וזה באמת בשביל לנפח את הבטן שותה סודה עם קצת תרכיז לימונענע דיאטטי. זה סותם יופי את הרעב (זה פשוט מנפח את הבטן הרבה יותר ממים, ואני אישית מנסה להימנע מדיאט קולה אז זה הפתרון בשבילי, זה גם יכול להיות סודה עם פלח לימון).

מרק חינמי?? הנה מתחיל החורף ואם זה שעות שאת כבר נמצאת בבית אז את יכולה ללגום לך מרק ירקות חינמי.

ירקות טריים?? נשנשי לך גזר, מלפפון. תדאגי שיהיו מוכנים מבעוד מועד ואל תחכי לשלב שאת רעבה בשביל להתחיל לקלף גזר, אם זה יהיה מוכן לך בדיוק לרגע של הנקודה שבה את רעבה יהיה לך יותר קל לשלוח יד למשהו שהוא חינמי מאשר לאוכל.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות