חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has 0 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 11 שנים by אלמוני.
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי!

רציתי קצת להתלהב במקום היחיד (חוץ מהקבוצה) שיכול איזה אושר זה להגיע לשמירה!!

התחלתי את התהליך ביום הולדת 23 (אוקטובר 2014) ירדתי 16.6, היה חסר לי ממש קצת בשביל השמירה ולא הגעתי לקבוצה. קצת נמאס לי, היה חסר לי איזה 200 גרם..ולא רציתי לשלם עוד והתבאסתי שלא ירדתי יותר באותו שבוע.
    עשרה חודשים הייתי בסוג של הפסקה, בהתחלה ממש ניסיתי להקפיד ולא עליתי, בארבעת החודשים האחרונים הייתי עסוקה בכנות לחתונה ולחץ ועברתי לגור עם בעלי ואמא יותר לא הכינה לי קופסאות של אוכל אז היה הרבה יותר נוח ללכת לבית קפה, לאכול נקניקיה בלחמניה ובקיצור לאכול לפחות 3-4 פעמים בשבוע מנה מותרת.
    לאט לאט הקילוגרמים עלו, אחרי החתונה מיד חזרתי לקבוצה, עליתי סך הכל 3.7 קילו ב10 חודשים שלא הייתי.
    למזלי, חזרתי עם המוןןן מוטיבציה , ירדתי 4.5 קילו והגעתי לשמירה!
    אין יותר מאושרת ממני, סוף סוף הגעתי למטרה שהצבתי לעצמי. אני מוותרת כל כך הרבה לעצמי, בעבודות, בלימודים והצלחתי לעמוד במשהו שהיה כ”כ חשוב לי.
    עכשיו יש לי מטרה חדשה.. להתחיל לעשות ספורט וללמוד לאהוב את זה! לעשות הליכות ותרגילים לחיטוב.. אומנם המספר של המשקל קטן אבל לא רק זה חשוב אלא גם החיטוב.
    לעולם אל תפסיקו להאמין בעצמכן! :אוהב:

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות