חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חברים.המון זמן לא נכנסתי לפורום ויש לי סיבה. אני בקושי גדול. קושי ענק.כמו בכל דיאטה שעשיתי ועשיתי מלא מגיעיל המחמאות ושוב אני שוכחת / לא מבינה / לא מפנימה שזה לכל החיים.שבוע שעבר עליתי 300 גרם.שבוע לפני לא נשקלתי ושבוע לפניו עליתי 400 גרם. והשבוע שוב מרגישה שתהיה עליה כי אין עבודה לא מצליחה ולא יודעת למה.מאוד חבל לי לעלות כי זה לא ירד בקלות אבל מרגישה שאני נוגעת בכשלון.חבל. נראה לי שאפסיק להגיע לקבוצה כי כבר אין טעם להמשיך וסתם להישקל כי כך זה נמשך הרבה זמן.יוצאת ל” הפסקת פרסומות” ומבטיחה שאנסה לעבוד על עצמי ולחזור לרדת בגדול….

אלמוני
    לא פעיל

אל תצאי ל”הפסקת פרסומות”..תישארי בפורום ותקבלי חיזוקים שיעזרו לך. מטרה ראשונה השגת- הגעת לשמירה!!! מי כמוך יודעת כמה זה קשה, עכשיו את צריכה ללמוד לתרגל את השמירה. טוב שאת תופסת את עצמך בזמן, שאת כותבת ומשתפת ולא נשארת עם גל המחמאות מצד אחד ועם התסכול מהעלייה מצד שני.
    אני מבינה את הקושי שלך, אני קרובה מאוד לשמירה ושבוע שעבר עליתי כמעט קילו בגלל הנפילות..תפסתי את עצמי בידיים, חזרתי לפורום, לחוברת, למתכונים- אל הכלים שעוזרים לי ומפקסים אותי. אל תעזבי את הקבוצה, תשתפי בקושי שלך,לקבוצה יש כוח רב שיכול לעזור לך, בשביל רוב האנשים את הגשמת את החלום והצלחת!!! זכרי זאת.
    שבוע חדש מתחיל, תשאירי את מה שהיה מאחור, תכיני אוכל טעים, חיוך על הפנים ובגדים מחמיאים.
    שיהיה בהצלחה.

אלמוני
    לא פעיל

שוב קוראת אותך לסדר…
    את לא ליוצאת להפסקת פרסומות כי אין חיה כזו אצלנו.
    לא מרימים ידיים ולא מוותרים.
    תזכרי איזו אלופה היית כשהיה לך את יעד בר המצווה של הילד מול העיניים.
    לא ראית ממטר…
    מחכה לעדכון ביום שלישי :אוהב:

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות