חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי, אני חדשה בחלי (שבועים בערך): דבר ראשון רציתי לומר שהתוכנית פשוט מקסימה!! הקבוצה מאוד עוזרת לתהליך אך עדיין יש כמה דברים שאינם ברורים לי, אני אדגיש כי אני עושה את התפריט של 1200:
    1. האם רסק עגבניות נחשב חינמי? ואם לא בתור מה הוא נחשב?
    2. בארוחת ארבע האם אפשר במקום פרוסה עם כפית ריבה לייט להחליף לפרוסה עם כפית שוקולד למריחה?
    3. אני פשוט אוהבת מתוק (בייחוד שוקולד)- זה פיתויי ממש רציני. יש אפשרות איכשהו לשלב בתפריט ועדיין להרזות (למעט, ארוחה מותרת)?
    4. האם אפשר לשתות בקפה חצי כוס חלב 3% כחינמי במקום כוס שלמה 1% כחינמי?
    5. הייתכן כי קולה זירו הוא חינמי?
    6. רשום כי מנת פחמימה הוא עלה בודד של לזניה, אך בלזנייה של חלי (שאגב ממש טעים, פשוט להיט!!!!!!) זה יוצא יותר מעלה אחד למנה, משהו כמו שתיים, אז איך זה עדיין נחשב מנת פחמימה (כארוחת ערב)?

תודה רבה מראש :מאושר: ,
    וסליחה על כמות השאלות. אשמח לקבל תשובות :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

1. כן
    2. לא, שוקולד לא בתוכנית
    3. יש תחליפים למתוק, כמו חטיף אנרגיה בארוחת בינים ויש בו (גם) שוקולד.
    4. 3% לא בתוכנית
    5. כן אבל בשפיות ולא במקום המים
    6. המתכונים מחושבים ע”י דאטנית, אם כתוב שמנה זו ארוחת ערב – פשוט תהני בלי לספור
    7. בהצלחה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

הי,
    בתור אוהבת שוקולד אני מציעה לך לשלב במהלך היום לפחות תחליף שוקולדי אחד כדי לשמור על השפיות בתכנית 🙂 כמנת פחמימה יש חטיפי אנרגיה שוקולדיים (עד מאה קלוריות) למשל של פיטנס או אנרג'י, וכמנת חלבון גבינה יש ארטיקים דיאטטים טעימים.
    למקרה שפתאום ממש בא עוד – תצטיידי בסוכריות ללא סוכר שיעסיקו אותך לכמה דקות עד שיעבור החשק !
    אני אישית גם משתדלת שהמנה המותרת תכלול שוקולד שתהיה פינוק אמיתי וכך את לא תרגישי שנמנע ממך משהו.
    דבר נוסף בעניין המתוק- מומלץ לשמור את התחליפים המתוקים לחצי המאוחר של היום, אם אוכלים מתוק בבוקר / עשר זה גורם לגוף לדרוש עוד מתוק בהמשך היום, אז נסי לשלב תחליפים אלו בארוחת ארבע ולא לפני.
    בהצלחה!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות