חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

חדשה במערכת … שבוע ראשון במשפחת חלי ממן .. קיבלתי המון המלצות ולמען האמת רוצה לאודות שאין לי הרבה בררות אלא לנסות את השיטה של חלי .

קצת רקע עליי : בת 26 שתי לידות . גובה 165. משקל 97 קילו.

יפה אבל שמנה !! חחח

מתוסכלת ובעיקר מאוכזבת מעצמי . נילחמת במשקל מגיל שאני זוכרת את עצמי בתור ילדה ונערה , היתחתנתי בגיל 18 במשקל של אחרי פעילות מבוקרת ואכילה נכונה 57 קילו . ואז התחיל הבום של עליות בהריון ראשון בחדר לידה 90 קילו , לאחר הלידה ירדתי המון בסביבות 25 קילו בעזרת ” כדור פלא ” תוך 3 חודשים . הייתי גאה בעצמי אבל בתוך תוכי ידעתי שזה לא אני אלא הכדור. מתתי מהפחד של להפסיק את הכדור ולחזור למה שהייתי . בהריון השני עליתי גם … הגעתי לחדר לידה במשקל של 100 קילו . הורדתי את הנפיחות אך נשארתי 90 ובמקום לרדת עליתי ועליתי והנה אני שנתיים אחרי לידה , היום שוקלת 97 קילו.

ואמרתי לעצמי אני 3 ספרות לא אהיה !!!

אנחנו משפחתית יש גנטיקה של השמנת יתר וגם מחלות לב וסכרת. אני מפחדת .. באמת ! אבל קשה לי לעצור את עצמי כמה שאני חושבת על זה ככה אני טורפת יותר .

קשה לי

מאוכזבת מעצמי .

אני חושבת שאצלי זה לא האוכל כמו הרגשי נחיתות מול בעלי הרזה ויפה שבכל מקום שאנחנו הולכים מחמאים לו וכמה שהוא דומיננטי ונראה טוב ואני מרגישה כזה סוג של לא ראויה לו למרות שחלילה הוא לא נותן לי תחושה כזו אלא ההפך תומך בי ! ואומר לי את יפה ומדהימה ואין עוד נשים כמוך והרבה רזות לא מגיעות לרמת הבן אדם שבך וליופי שלך . ובאמת אני במשקל של 97 קילו נראת טוב , מודה לאל שההשמנה שלי פרופורציונאלי לגוף וכן … כמו אצל כול השמנות – פנים יפות .

אני כותבת לכם כרגע מתוך ייאוש ובכי למה אני לא מצליחה לקחת את עצמי בידיים !!! למה אני ניכשלת כל פעם שאני רואה מולי משהו מתוק ולא עוצרת את עצמי , אני שבורה פשוט שבורה !!!

שבוע שעבר נירשמתי בקבוצת תמיכה מדריכה מקסימה , מעודדת . אתמול ניפגשנו וירדתי 200 גרם שזה כלום ! אמרה לי שבוע הבא יהיה בסדר ונתנה לי דף לרשום מה אני אוכלת .

אולי מהפחד של הדף אני לא אשבר ואנסה בכל כוחי להיות לפי התפריט .

החלום שלי הוא קודם כול לנצח את הבן אדם החלש שבי ולהוכיח לעצמי שאני כן יכולה ! ולאחר מכן לפצות את בעלי המפרגן שיש לו אישה יפה וייצוגית ובעיקר שמחה ומחייכת , ולבנותיי אמא חתיכה שירצו לחכות אותה ולקחת אותה לדוגמא .

וכן בעיקר להיות בטוחה באני שלי ומאושרת עם עצמי … מה שלא היה לי כל החיים בתור ילדה שמנה ובחורה שהגוף שלה כמו גרמון !!!

סליחה על האורך

המשך יום נעים

אלמוני
    לא פעיל

אליה יקרה, אני לא יודעת אם זה שמך האמיתי .. אבל אם לא, זה השם שהכי יעזור לך להצליח כי בעצם את צועקת תעזרו לי. והנה אנחנו פה. אני גאה בך שנרשמת בשבוע שעבר, עשית צעד ענק. הלוואי והייתי יודעת איפה את גרה, ואז הייתי מוציאה אותך באוזניים להליכות, ומושיטה לך יד. אני נשמעת חכמה, עלק. אבל, בשונה ממך, אני עומדת להרשם לקבוצה חדשה שתיפתח אצלנו בדיוק בעוד שבוע. כל מה שכתבת, הייתי רק צריכה להחליף את השם – וזה היה תואם לגמרי את הרגשתי. אל תרחמי על עצמך. זה הכי קל. גם אם תרדי השבוע עוד 200 גרם. יחד זה כבר יהיה 400 וזה המון. זה כמעט 2 חבילות שלמות של מרגרינה שירדו לך מהתחת!!!! בהצלחה!!!! תישארי פה ותדווחי כל צעד. המרק ירקות החופשי נשמע לי אחלה פתרון. דווחי, ספרי, שתפי. אני פה לגמרי לגמרי בשבילך. אוריה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

הסיפור שלך מאוד מוכר לי, הייתי חייבת להגיב. צריך המון אומץ לכתוב מה שכתבת. אני אחרי 3 לידות והפלה עצובה בילד 4 שגררה לדיכאון הגעתי ל 92 ק”ג גם על 1.65 גובה. גם בעלי רזה וחתיך. ההרגשה והחיים לידו לא קלים. הבטחתי לעצמי שאת המספר 92 אני בחיייים שלי לא יראה יותר. לקחתי את עצמי בידיים כבר חודשיים ירדתי 8.300 ואני מאושרת כי אני רואה איך הסביב מגיבה…אני רוצה לעזור לך, כי ביחד יותר קל. את צריכה לעשות מה שכתוב בחוברת קודם כל.
    תעדכני, תשתפי, תשאלי, תקבלי רק תמיכה ואהבה מכולם כאן. את בהתחלה רק רצון וזה יבוא!!!

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות