חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #200162
    אלמוני
    לא פעיל

    הצטרפתי לחלי שבוע שעבר אני חדשה בתחום כל הזמן אמרתי אני אלך אני אלך וסחבתי חודשים על גבי חודשים עד שבאותו יום שנרשמתי אחותי אמרה אם את לא הולכת .את מוכיחה לי ולך שלא תרזי..בקיצור רציתי לדעת כמה דברים. מה הכוונה יומן רישום ומאיפה משיגים. אני בצום ויש שקילה היום..ובטח אני כביכול ארד יותר ואז שבוע הבא זה יצא שכמעט לא ירדתי. ובחוברת רשום שתי רול סושי =למנת דג. ויש בפנים אורז .זה נחשב גם פחמימה? סליחה על החפירה יום טוב וצום קל לצמותים

    #200164
    אלמוני
    לא פעיל

    * יומן רישום הוא בעצם טבלה המחולקת לימות השבות ובכל יום מחולקת העמודה ל6 ארוחות ועל המשתתף בעצם לבצע רישום של כל הארוחות. זה לא חובה – אבל יש כאלה שאוהבים לראות ולעקוב אחרי האוכל שלהם או לפעמים במקרה של “תקיעה” במשקל או עליות במשקל מבצעים רישום כדי לראות איפה הטעות באכילה ולתקנה. אני אישית מאוד ממליצה לנהל יומן רישום – זה נותן כוח להמשיך ונותן במה להתפאר. באתר יש יומן רישום שכל משתמש יכול להנות ממנו. מה שאת צריכה לעשות זה ללחוץ בצד השמאלי של האתר למעלה-בראש הדף על המילים “כניסה לאיזור האישי שלי” ואח”כ לבחור באופציה של “ניהול יומן שבועי”.

    *עניין הצום – עצם העובדה שלא אכלת ושתית מהבוקר יראה על המשקל אולי ירידה של 100 גר' יותר (ככה הדיאטינית שלי אמרה לי כשהייתי מגיעה בצהריים אחרי יומ שלם שלא אכלתי כדי שהיא תיראה את המשקל “האמיתי שלי…”) אין לך ממה לפחד 100 גר' יותר רווח לשקילה הזו שקילה הבא אולי תיראי 100 גר' פחות..לא קרה כלום – העיקר שישי ירידה ואת בדרך הנכונה..!

    * אפשר לאכול לארוחת הצהריים שני רולים של סושי (בתנאי שאין בזה דברים מטוגנים וכד'..) וזה ארוחת צהריים מלאה מפני שיש גם אורז וגם דג. אם רוצים סושי לארוחת ערב אז רק רול אחד.

    והדבר הכי חשוב – ברוכה הבאה והמון המון ה צ ל ח ו ת .
    את מוזמנת לעדכן אותנו בכל דבר שרק תרצי – תמיד שמחים לשמוע.
    :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2: :שמח2:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות