דעתי האישית היא כזו- אתה בחרת לעשות דיאטה של חלי ממן, והדיאטה הזו אינה דוגלת בהפרדת פחמימות וחלבונים. כן, יש דיאטות וסברות שונות שדוגלות בזה, ואני בטוחה שגם הן מראות תוצאות טובות. אין לי מושג לגבי הוכחות מדעיות לכאן או לכאן.
אין לי מושג באיזה עודף משקל אתה נמצא ואין לי ספק שירידה של 8 קילו בשנה היא יפה אבל ברור לי שאינה מספקת אותך (גם אני הייתי מתאכזבת מירידה כזו בתקופת זמן של שנה). השאלה היא באיזה דרך אתה בוחר ללכת, וזו בסופו של דבר בחירה שלך. אבל מה שחשוב זה לבחור בדרך וללכת איתה עד הסוף.
מה שכן, לפני שהייתי נוטשת את הדיאטה של חלי (כי זה די ברור שזה בלתי אפשרי לעשות דיאטה של חלי וגם להפריד פחמימות וחלבונים, זה לא ממש מסתדר) – הייתי בודקת עד הסוף עד כמה אתה מסור לדיאטה. עד כמה אתה באמת עובד לפי השיטה, אולי יש בעיה של עיגול פינות, אולי לא שותה מספיק מים, אולי הספורט שלך מתמקד יותר באימוני כוח וצריך לעבוד יותר על אירובי ושריפת קלוריות, אולי העצה של משה על מעבר לפחמימות “בריאות” יותר כגון אורז מלא, שיבולת שועל, קמחים מלאים יכולה לתרום, האם אתה שומר על מרווחים בין הארוחות.
בקיצור, האם שומר על כל הכללים, וזה כמובן רק אתה יכול לענות והמנחה שלך יכולה לעזור לך עם זה.
בבקשה ובהצלחה.