חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

:שמח1: היי קוראים לי עינב ביום שני נשקלתי את השקילה הראשונה שלי לאחר שבוע קשה, עם מאמצים רבים להצלחה. אך ירדתי רק 100 גרם הפחד הכי גדול שלי זה שאני לא יצליח לרדת במשקל ,יש לי מעין תחושה שאני אוכלת המון אבל לא את מה שאני אוהבת..(חחחחחח) . ממש חשוב לי להצליח ואני מוכנה לשינוי אבל למה אני לא יורדת מה אני עושה לא בסדר? מקוה שישנם בניכם עוד כמה שהרגישו כמוני לפחות בהתחלה ועכשיו יכולים לספר לי שהכול השתנה.
    דרך אגב אני שוקלת 86 ק”ג והדרך ארוכה………..בדרך כלל יורדים המון בשבועות הראשונים לא??? בבקשה אשמח לקרוא ,להבין וכמובן להתחזק בעזרת הסיפורים האיישים שלכם תודה והמשך יום טוב ורזה לכולם….

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל ברוכה הבאה!!!
    אני חושבת שלכולנו בהתחלה היה את הפחד לא להצליח…כל הזמן חשבתי אחרי שכבר ניסיתי כלכך הרבה דיאטות למה שזאת תצליח אם כל השאר לא…?? אבל מסתבר שטעיתי!! אם עושים את התפריט כמו שצריך ואוכלים את הכמויות המותרות בשעות הנכונות מקפידים לשתות המון מים אז אין מצב שלא מצליחים!! את צריכה להאמין בעצמך!! להאמין שאת חזקה ואת יכולה!! הכל עניין של רצון!! גם 100 גרם זאת ירידה וכל ירידה היא מבורכת!! אולי אם תספרי לנו מה את עושה נוכל לעזור לך אם יש משהו לא בסדר…בפורום המקצועי יענו לך על כל שאלה שתישאלי בשמחה :מאושר: :מאושר:
    שיהיה לך המון המון בהצלחה!!!! תמשיכי לעדכן איך הולך לך כאן בפורום ותימצאי המון חום תמיכה ופירגון מכל הבנות כאן (מניסיון :מאושר: ))

אלמוני
    לא פעיל

כל ההתחלות קשות, אבל אחר כך קל יותר. מכירה את השיר?
    אל תכניסי עצמך ללחץ בגלל ירידה “קטנה” בהתחלה, לא כולן יורדות בגדול בשבוע הראשון, זה מיתוס שחייבים לנפץ! לא כל האצבעות שוות, ולכל גוף חוקים משלו.
    “נפלת” לידיה האמונות של אהובה והכוונה ממנה תביא אותך במהרה לשביל הזהב.
    ואנחנו כאן לעודד, לפרגן, לתמוך ולהשיב על שאלות.
    בהצלחה :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל ברוכה הבאה לתוכנית ואלינו לפורום המדהים שעוזר ותומך מתי שרק תרצי :מאושר:
    ועכשיו לענייננו, קודם כל תשכחי כל מה שידעת (או חשבת שאת יודעת על דיאטות), זו לא דיאטה אלא שינוי הרגלי אכילה לטווח הארוך. הירידות כאן הן לא כמו בדיאטות הכאסח שבוודאי את מכירה אלא ירידות מתונות ושפויות עם ממוצע ירידה של 2 ק”ג בממוצע בחודש. זיכרי שהגוף שונה בין אחת לאחת (וגם אחד, אני לא מפלה :מאושר: ) ולכן הירידות הן מאוד אינדבידואליות למה שהגוף שלך עבר לפני שהגעת לפה. בדר”כ ככל שהגוף עבר יותר דיאטות, קשה לו יותר לשחרר בהתחלה עד שהוא מתרגל לתוכנית ואז גם הק”ג נושרים לאט לאט. אם תמשיכי לפי התוכנית ותתמידי אין לי ספק בכלל שתצליחי!!!
    ועכשיו כמה טיפים:
    שתי ה-מ-ו-ן מים – לא תשתי לא תרדי! מעבר לפן הבריאותי בשתיית מים, הם גם עוזרים להגביר את חילוף החומרים ובעזרת השתן, בין היתר, הגוף מפריש את השומנים.
    תקפידי על מרווחי השעות בין הארוחות – מרווח של שעה וחצי עש שלוש שעות, לא יותר ולא פחות. ככה מערכת העיכול כל הזמן עובדת ושורפת את האוכל. בהפרשי שעות קטנים מדי את מכבידה על הקיבה ובהפרשים גדולים מדי את גורמת לנפילת סוכר שגורמת לנו בדר”כ להתנפל ולטרוף את האוכל בגלל הרעב.
    אם את חשה רעב בין הארוחות, שתי קודם כל כוס מים בדר”כ זה עוזר. מעבר לזה שבהיותינו אנשים שאוהבים לאכול, הרבה פעמים אנחנו מבלבלים בין תחושת הרעב לבין תחושת הצמא ולכן שתיית כוס מים עוזרת.
    אם כוס המים לא עוזרת, נשנשי ירקות, שתי כוס קפה או כוס משקה דיאט שאת אוהבת, תאכלי סוכריה או מסטיק (בשפיות כמובן, עד 5 יח' של סוכריות) וכל מה שמותר במסגרת התוכנית ויעזור לך לעבור את הרעב.
    להגברת המוטיבציה, כנסי לאתר, דפדפי בין סיפורי ההצלחה ושאבי מהם את המוטיבציה שעזרה להם להצליח ולנצח את השומנים, לי זה עוזר :שמח2:
    ובסוף בסוף, כנסי לפורום, תעזרי ותיעזרי, אני מצאתי שזה עוזר לי לשמור על המסגרת והמוטיבציה להצליח כי הרי “צרת רבים חצי נחמה” (או כמו שאני אוהבת לחשוב “הצלחת רבים היא חצי הצלחה – שלי” :מאושר: )
    המון המון בהצלחה ואל תתני לגולם הטיפשי הזה לדכא את רוחך ולהניע אותך מלהגיע למטרה אליה את שואפת. מאמינה בך!!!
    :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות