חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני אורית, בת 31 נשואה ואמא לילדה מקסימה. מאז שנולדה בתי שהיא כבר בת 5.5 אני לא הצלחתי לחזור למשקל של לפני הלידה. עליתי את רוב המשקל דווקא לאחר הלידה דכאון אחרי לידה ועוד גורמים שהובילו אותי לאכילה בלתי פוסקת ולא בריאה ועליתי בערך 30 ק”ג :המום: נסיונותי לרזות לא צלחו…מורידה כמה קילו ושוב מעלה אותם. מזה 4 שנים שאני נמצאת במשקל מאוד גבוה. בשנתיים שלוש הראשונות הייתי ממש באבל. כמי שלבוש וטיפוח חשובים לה מאוד, לא רציתי בכלל להתלבש, לבשתי רק שחור וגדול ורחב.כל מה שאהבתי לא התאים לי. רק לאחרונה התחלתי להשלים קצת עם המצב והתחלתי להתלבש יפה ומחמיא יותר וגיליתי שלמרות שאכן המשקל גבוה ואני לא נראית במיטבי, אפשר עדיין למצוא מה ללבוש שהוא לא שחור ושק. אבל למרות זאת אני לא שלמה עם עצמי, לא מרוצה ממצבי. אוכלת מלא זבל, שוקולדים ג'אנק פוד… ואני יודעת שהגיע הזמן לעשות שינוי. אני עובדת כך שרוב היום אני לא בבית. לאחר העבודה אני אוספת את הילדה לחוגיםמפגשים עם חברים ואין לי כמעט זמן לעצמי.חוגים או חדר כושר לא מתאימים לי כי אין לי מתי ללכת.
    יש לי בבית הליכון שהפך למתלה תיקים. אני לא יודעת איך להתחיל, ממה להתחיל… בין העבודה לשאר המחויבויות אין לי זמן לכלום, אין לי זמן לעצמי. אבל אני הגעתי למסקנה שאני חייבת לשנות. תעזרו לי… תייעצו לי ממה להתחיל?
    מחר חודש חדש. החלטתי שאני נשקלת מחר בבוקר אחרי הרבה זמן שלא נשקלתי. חצי שנה לתחילת הקיץ… זה הרבה זמן. אפשר לרדת יפה במשקל. זו המטרה שלי.

אלמוני
    לא פעיל

מודעות היא חצי מתחילת התהליך.
    עצם זה שאת מודעת לכך שיש צורך שינוי יעזור לך להתחיל.
    את מתכננת להירדם לקבוצה?
    תתחילי לבדוק מה האופציות המוצעות לך, מהם התחליפים ולאט לאט לבנות לך משהו שיתאים לסדר היום שלך.
    תתחילי להתאים את הקניות של הבית בהתאם לתפריט.
    לצערי, אורח חיים בריא (ובכוונה אני לא אומרת דיאטה), מצריך מאיתנו עבודה וזמן.
    תבשלי בכמויות גדולות ככה שישאר לך לאורך זמן, תכיני לך את הארוחות למהלך היום בבוקר ככה שלא תצטרכי להתעסק בזה מהלך היום. רק לאכול :אוהב:
    אין פתרונות פלא לצערי… אבל את נשמעת חדורת מטרה אז את לחלוטין יכולה לעשות את זה!!
    מעבר לזה, אנחנו פה :אוהב:
    בהצלחה יקירה!! :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ברוך הבאה אורית!עשית החלטה נכונה ולא בגלל הבגדים או איך שאת נראה.( בטוחה שאת חתיכה!!) הבריאות, זה מה שחשוב. שתוכלי לרוץ ולקפוץ עם הילדה שלך וכו'תתחילי מצמידה עצמית באתר,תקראי כל הנושאים, לאט לאט תלמדי את הכל. יש כמה כללים הכי חשובים כמו שתיית מים, מרווח בין הארוחות , להצמד לתוכנית. אנחנו כאן נעזור לך. יש גם פורום מקצועי, שם תוכלי לשאול שאלות לגבי האוכל, תחליפים וכו'. בהצלחה!!!

אלמוני
    לא פעיל

ברוכה הבאה אוריתווש!
    את יותר ממוזמנת לשאול שאלות ולשתף:)
    בהצלחה!!

אלמוני
    לא פעיל

קיבלת כאלה חיזוקים, אין סיבה שלא תצליחי!!!

אנחנו פה איתך!!!

אלמוני
    לא פעיל

אז כיף שאת מתחילה את התהליך, שיהיה המון בהצלחה ואנחנו פה לכל דבר :אוהב:
    טיפים ועצות ממני:
    1. לשים את עצמך תמיד במקום הראשון ולהזכיר לעצמך ברגעים הקשים למה התחלת את התהליך ולהישאר מפוקסת.
    2. למצוא לך מבין התחליפים את הדברים שאת אוהבת ולשלב אותם בתוך התפריט.. אני אוהבת ממש בזמן האחרון מיני טילון או מיני קסטה עם חצי אננס מסוכר לארוחת לילה מתוקה :שמח1:
    3.להתחיל הכל בהדרגה,גם עם המים וגם עם הספורט.. לתת לגוף להתרגל לדרך החדשה ולהבין שזה אורח חיים בריא ולא דיטאת בזק.
    4.להתמלא מירקות,מרקים חמים וחינמיים בעיקר עכשיו לחורף,מבושלים,מאודיים טריים בכל צורה שאת אוהבת וכמובן ללא שמן.
    וזה מה שעולה לי כרגע,אז שיהיה המון בהצלחה ואנחנו פה לכל דבר :אוהב:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות