אני כבר שבוע וחצי בתוכנית, עד עכשיו הולך יפה ובשקילה הראשונה ירדתי קילו מאה. היום הרגשתי קושי, אני עובדת בגן ילדים ומוקפת בחלות לשבת ובעוגיות, לקחתי טעימה ומהעוגייה אך לשמחתי הצלחתי לעצור, הזכרתי לעצמי שאני היא השולטת באוכל ולא הוא ששולט בי, אך יחד עם זאת מרגישה תסכול על שהתפתתי מעט וחרגתי קצת, כנראה שעדיין יש לי עבודה כיצד להיות סלחנית לעצמי… אני קוראת הרבה את התגובות בפורום ושואבת תמיכה מהמשתתפים ומהחוויות שלהם.
שבת שלום :שמח1:
גם אני כמוך חדשה שבוע וחצי בתהליך…לדעתי העניין הוא התיכנון!
אם את יודעת שיום שישי זה יום לא קל בגן ויש הרבה פיתויים אז תסדרי לך ארוחות מוכנות שבמקום החלה תקחי פרי…(זה לא נשמע כזה מגרה) אבל זה יעזור לך להרגיע את הקיבה.
מקווה שעזאתי:)
גם אני שבוע וחצי- בשני סוגרת שבועיים וגם הסביבה שלי מלאה פיתויים- אני גרה עם בן זוג שהתברך בחילוף חומרים מהיר אוכל מלא ולא קורה כלום…
עכשיו למשל נכנסתי לחדר ויש לו על השידה חבילה של טופיפי, במטבח יש לו קערה ענקית מלאה ממתקים ואצל המשפחה שלו מאמינים שכמה שיותר אחוזי שומן יותר טעים.
נראה לי מה שעוזר לי זה ההחלטה שלי שבסדר- זה סובב אותי אבל אני מחליטה מה כן ומה לא ומתי כן ומתי לא…
וכולנו בני אדם- חורגים קצת פה וקצת שם- העיקר המודעות!
הגידי להם שלא ישימו בפנייך מכשולים.
הדריכי אותם להעיר לך כל פעם שהם רואים אותך מנסה לקחת משהו אסור.
כך חוץ ממך שתשמרי על עצמך, יהיו לך עוד כמה שומרים.
השומרים האלו יכולים להיות העמיתים לעבודה, הבעל אפילו הילדים.
הבת שלי כל הזמן חוטפת ממני ממתקים, והולכת להלשין לאשתי :שמח2: א
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות