בא לי לשתף אתכם :מאושר:
אתמול הלכתי לקנות בגדים בקניון ועלה עלי מכנס ג'נס (אומנם סטרצ'י)מידה 36 !!!! מפחידדדדד הייתי בשוק
לא זכור לי מתי קרה דבר כזה ואם בכלל … חולה על התוכנית הזאת לאורך כל הדרך … מחכה לרגע השמירה 1.700 ולא מאמינה שהוא כל כך קרוב … יאללה רוצה לחגוג את השמירה הזאת כבר !!!! ולא באוכל 😉 בכל מקרה כבר מאושרת מהתוצאות ולא מתפשרת על בגדים שרק עולים עלי ואפשר לסמן וי אלא בוחרת את השיקים ביותר 🙂 🙂 🙂 מאחלת לכולם הצלחה השבוע :אוהב:
איזה כיף, בגדים במידה 36 כולנו כאן מקנאיםםםםםםםםם בך!!!! לי נשאר בערך 1-2 ק” למשקל שמירה ואני מידה 38-39. לא מאמינה שממידה 46-48 הגעתי למידה שכזאת, נכון זה עושה חשק בטירוף לקנות בגדים!!!! כל הכבוד לך!!! תלכי ותתפנקי בהמון בגדים חדשים!!! :מאושר: :מאושר:
נכנסתי השבוע לכמה חנויות, בחרתי מידה S ו XS (אחרי ששבוע לפני ניגשתי מיד ללארג' והמוכרת לא הבינה מה אני עושה) מדדתי את המידה הראשונה שלקחתי מהמדף והלכתי לשלם! לא היה צורך לצאת להביא עוד מידות ובסוף לחזור הביתה בלי כלום. מה שכן עדיין מסתכלת על בגדים רחבים ש”מסתירים”. צריכה להתאמן על לבחור בגדים שיחמיאו ויראו את מה שהשגתי.
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות