חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בא לי לשתף אתכם :מאושר:
    אתמול הלכתי לקנות בגדים בקניון ועלה עלי מכנס ג'נס (אומנם סטרצ'י)מידה 36 !!!! מפחידדדדד הייתי בשוק
    לא זכור לי מתי קרה דבר כזה ואם בכלל … חולה על התוכנית הזאת לאורך כל הדרך … מחכה לרגע השמירה 1.700 ולא מאמינה שהוא כל כך קרוב … יאללה רוצה לחגוג את השמירה הזאת כבר !!!! ולא באוכל 😉 בכל מקרה כבר מאושרת מהתוצאות ולא מתפשרת על בגדים שרק עולים עלי ואפשר לסמן וי אלא בוחרת את השיקים ביותר 🙂 🙂 🙂 מאחלת לכולם הצלחה השבוע :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

בהצלחה בהגעה לשמירה ותהני מעצמך :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

:צוחק: :צוחק: תמשיכי כך בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

איזה יופי שנשארו לך 1.700 לשמירה…. אליה תגיעי במהרה. איזה כייף לקנות בגדים חתיכיים וקולים… מאחלת לך המשך דרך צלחה… :שמח1: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

איזה כיף, בגדים במידה 36 כולנו כאן מקנאיםםםםםםםםם בך!!!! לי נשאר בערך 1-2 ק” למשקל שמירה ואני מידה 38-39. לא מאמינה שממידה 46-48 הגעתי למידה שכזאת, נכון זה עושה חשק בטירוף לקנות בגדים!!!! כל הכבוד לך!!! תלכי ותתפנקי בהמון בגדים חדשים!!! :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

נכנסתי השבוע לכמה חנויות, בחרתי מידה S ו XS (אחרי ששבוע לפני ניגשתי מיד ללארג' והמוכרת לא הבינה מה אני עושה) מדדתי את המידה הראשונה שלקחתי מהמדף והלכתי לשלם! לא היה צורך לצאת להביא עוד מידות ובסוף לחזור הביתה בלי כלום. מה שכן עדיין מסתכלת על בגדים רחבים ש”מסתירים”. צריכה להתאמן על לבחור בגדים שיחמיאו ויראו את מה שהשגתי.

אלמוני
    לא פעיל

:אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אין יותר טעים מהצלחה. :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

מדהימה, כל הכבוד!!
    אין מחיר להרגשה הזו… ואנחנו מחכים לשמירה ולסיפור ההצלחה שלך :שמח1:
    שבוע נפלאאאא

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)