חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי אורנה:)
    אני לא שאלתי עכשיו לגבי כמה דברים כי חיכיתי שיהיו לי כמה שאלות כדי לרכז אותן ביחד ולא לשגע אותך כל פעם 😉
    רק מציינת שאני עושה את התפריט של ה1200 הישן והטוב -בשבילי;) לא כולל מנות השומן הנוספות, והוא כולל גם את האפשרות לכל שילוב של שני מרכיבים בארוחת הביניים השנייה…
    אז ככה:
    1.לגבי הגלידה של פיטנס- זכור לי שאישרת אותה לאחר שצירפתי את הערכים התזונתיים, לאחר כמה שבועות ראיתי שכתבת שהגלידה לא מאושרת אז אשמח לתשובה עדכנית 🙂
    2. יש הגבלה על הסקיני פסטה? בעבר הייתה אפשרות לאכול שקית חינמית ביום ( הייתי אוכל כמעט כל יום וזה לא היה פוגע לי במשקל) אז אם יש הגבלה אשמח להתעדכן וגם אם אפשר לשאול למה ההגבלה?
    3.לגבי הבננה – אני יודעת שיש כל הזמן שינויים ובגלל זה אני שוב שואלת- אין הגבלה חוץ מאחת ביום נכון?
    4.כתבת בעבר שיש שינוי בתחליפים ושהוספתם למשל גיל כמנת חלבון או חינמי שהפך לשומן… אשמח לקבל עדכון היות ואני רק דרך המחשב 🙂

אלמוני
    לא פעיל

היוש…
    למה את התפריט הישן?? לא לפחד ממנות השומן שהתווספו הכל בסדר ויורדים איתו יפה.
    1. גלידת פיטנס – אם עומדת בקריטריונים של ללא סוכר ועד 5% אין בעיה
    2. סקיני מאושר, אישית לא טעים לי אבל כחלק ממוקפץ ירקות יוצר נפח ושובע. פעם ביום
    3. נכון
    4. האתר מעודכן בכל התחליפים, ובכל זאת ביקשת יפה אז להלן השינויים שהכנסתי:
    ינויים בקבוצות התחליפים:
    פחמימה:
    סלק 1 חי מגורד בסלט (או 1 קטן מבושל) – פעם ביום חינם
    סלט סלק מבושל – 3 כפות מנות פחמימה
    חלבון גבינה:
    3/4 כוס ריוויון – התווסף
    1 כוס חלב שקדים/סויה ללא תוספות וללא סוכר – התווסף (לחלב שקדים אין ערך תזונתי איכותי ולכן מי שלא טבעוני כדאי להגביל לפעמיים בשבוע)
    1 גביע גיל 3% התווסף (עד פעמיים בשבוע)
    1 כוס חלב אורז – התווסף (עד פעמיים בשבוע)
    1 פרוסת גבינה צהובה גלבוע 22% (הוסרה הגבלה שבועית ועדיף לא יותר מפעם ביום ועדיף לגוון בגבינות אחרות)
    שומן:
    1 כף ממרח שומשום (עד פעמיים בשבוע) – התווסף
    3 ערמונים – הוסר (רק 7 כפחמימה)
    פירות:
    גוג'יברי – 2 כפות – התווסף

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות