חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

האם אני יכולה לאכול כל דבר שיש בצירופי התפריט גם מספר פעמים ביום? למשל חצי כוס אורז אני יכולה לאכול גם בצהרים וגם בערב נניח?? או שזה לא מומלץ?
    שאלה נוספת, האם אני יכולה לאכול ארוחה שמרכיבה פסטה בלבד, ומהי הכמות? האם הרוטב עגבניות נספר?
    ואחרונה חביבה,
    אני החלטתי לעשות את התפריט של ה1200 קלוריות, יש אפשרות להוריד את הארוחת לילה? כי בדרך כלל אני אוכלת ארוחת ערב גם ככה ב21 בערב…?
    תודה!

אלמוני
    לא פעיל

בעקרון אפשר לאכול כל אחד מהתחליפים, אבל יש מספר תחליפים שממליצים לא לאכול על בסיס קבוע (מוגבלים). בכל מקרה אם את עומדת בכמות אין בעיה לאכול אורז גם בערב וגם בצהרים.

אפשר (מידי פעם, ולא על בסיס קבוע) לאכול ארוחה צהרים גם “פחמימה מרובעת”- להמיר את מנת חלבון הבשר ל3 מנות פחמימה- בארוחה כזו את יכולה לאכול 2 כוסות של פסטה.

עדיף לאכול את כל הארוחות, אבל אם את שומרת על מרחק “תקין” בין ארוחת לארוחה, ועדין לא מוצאת מקום במהלך היום לארוחת הלילה, ניתן לוותר עליה (כמובן שזה לא מומלץ)

מקווה שעזרתי (:

אלמוני
    לא פעיל

זה בסדר לאכול אורז כמנת פחמימה גם בארוחת צהריים וגם בארוחת ערב.

את יכולה, פעמיים בשבוע לאכול 2 כוסות פסטה בארוחת צהריים, במקום מנת הבשר (1.5 כוס במקום הבשר + חצי כוס פחמימה). רוטב עגבניות זה בסדר (אין לי מושג איך את מכינה רוטב עגבניות, כל עוד הוא כולל ירקות ובלי שמן, אני יוצאת מהנחה שזה בסדר).

ארוחת לילה – לא לוותר על אף ארוחה. ארוחת הערב שלך ב-21:00 בערב, את בטוחה שאת שומרת על מרווחים תקינים בין הארוחות ולא מחכה יותר מידי זמן בין ארוחה לארוחה??

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות