- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
18/08/2012 בשעה 16:15 #206256
אלמוני
לא פעיללאילת שהכל כלול אפשר גם ממכם לשאוב כוחות ????
14/04/2019 בשעה 3:27 #206258אלמוני
לא פעילהי גלית
אני משתתף בקבוצת תמיכה טלפונית שיש בה בחורה שנסעה לפני חודש למלון באילת הכל כלול. נשמע מוכר?
נתתי לה שיעורי בית כדי שתתכנן את הדיאטה שלה באילת לפני הנסיעה, וגם כולנו תמכנו בה כל בוקר. היא הצליחה מצויין עם האוכל אף על פי שכל משפחתה רזים וזללנים, ועשתה אירובי יותר משבוע רגיל בבית.
בשורה התחתונה, בחזרה מאילת היא ירדה חצי קילו !עיקרי ההצלחה שלה היו ספורט שעה כל יום לפני ארוחת הבוקר, לשבת רחוק מהמתוקים וכמובן לא לגעת בהם, לעשות סיבוב בבופה לפני שלוקחת צלחת ולתכנן מה תיקח ומה לא, לקחת הרבה ירקות וחלבון אבל כמעט לא פחממות, להתרחק מהלובי בשעות שמחלקים גלידות ועוגות או לפני שמגיעים לשם לחשוב על הסיטואציה ולתכנן לקחת רק פרי. כל אלו הם פרי תכנון בעזרת שיעורי הבית.
אם את רוצה את שיעורי הבית, תני לי כתובת אימייל ואשלח לך.
בהצלחה
14/04/2019 בשעה 3:27 #206260אלמוני
לא פעילגם אני רוצההה 🙂 .
סעי בשלום וחזרי בשלום.תהני מהחופשה.השתמשי בעצות שנתן לך גיא +קחי איתך דברים
שיעזרו לך ברגעי משבר.(טוסטעים/פריכיות דבש/סוכריות מותר/ביגלה 99 קל'/פירות יבשים).
בחדר אוכל תצמדי לאיש הנחמד שמכין ת'סלט הקצוץ קחי לך קערה ענקית ואליה צרפי את הפחמימה והחלבון.
תתבונני מסביבך,עשי מחקר קטו על “עם ישראל חי” כמה הוא מעמיס על הצלחת .
שמעי את הקולות של איך מרגישים אלה שאוכלים מלא.
קחי לך את המנה שלך סיימי אותה וצאי מחדר האוכל.
שמרי את המנה המותרת.אם יש חדר כושר בסביבה או במלון ואת נוהגת לעשות ספורט
לכי אלייו.
ותהני בעיקר תהני.
ספרי אחרי שתחזרי איך היה. 🙂14/04/2019 בשעה 3:27 #206261אלמוני
לא פעילאחרי השקילה מהמלון בים המלח?
בפורום המקצועי הפנו אותך להודעה הזאת:
http://www.heli-group.co.il/forum2.php?forumID=2&msgID=170935ואם זו אותה אחת, אני עדיין מחכה לעדכון! (אם קראתי נכון בין השורות, כן הצלחת לרדת יפה, כמעט יותר מכל מה שירדת בבית).
אני כבר שבועיים במלון הכל כלול, וזה הכי קל!!!
בבוקר אני אוכלת את הערב, אח”כ ארוחת בוקר (בלי סלט וכל זה.. משהו קליל), משם לצהריים תוך כדי ביניים של פרי, ואז לארוחת ערב שהיא בעצם ביניים של פחמימה + פרי עם מבחר ירקות (מאודים, לא מבושלים וכו')). אפשר במקום לאכול את הלילה (מנת דג) אם בא לך…
רק בבוקר (שהיא הערב) אני אוכלת מנת שומן. בכל השאר אני לא נוגעת בשומן, כי השף כבר דאג לזה…החדר אוכל פתוח כמעט כל היום, ואת יכולה להיכנס לארוחת בוקר (ערב), לצאת, וכעבור שעה וחצי לחזור שוב!!! יותר טוב מזה?!
איפה את באילת? בואי ניפגש!!!
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.