- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
11/07/2012 בשעה 10:47 #200687
אלמוני
לא פעילטוב שלום לכולם…אז ככה: אני במחזור ואני כל הזמן רעבה ויש לי חשק למתוק, כמה ירקות וחינמיים שאני אוכלת-שום דבר לא עוזר אני פשוט גוועת ברעב ורוצה לטרוף כל דבר שניתן לאכול, שבוע שעבר עליתי קילו כי התפרעתי והשבוע הבטחתי לעצמי להיות חזקה ולא להישבר אבל אני רעבה ורוצה מתוק אני פשוט נושכת שפתיים ומשתגעת מעצבים…פעם ראשונה שהצורך שלי הוא עז ביותר…מה לעשות? אני מרגישה שאני הולכת על חבל דק ועוד מעט אני ייפול…אני רעבה ורוצה עוד אוכל כל הזמן (כאילו אף פעם לא אכלתי או ראיתי אוכל…) אני מפחדת שהשבוע לא יילך טוב וכבר לא יודעת מה לעשות, אני יודעת שעליי לחשוב חיובי אבל אני פשוט רעבה….
14/04/2019 בשעה 1:05 #200690אלמוני
לא פעילתחשבי חיובי. אמונה מייצרת מציאות ולכן אם תאמיני שאת יכולה לעמוד בפני הפיתוי, אין לי ספק בכלל שתצליחי!!
נסי להקיף את עצמך בחינמיים מותרים: משקה דיאט, סוכריות ומסטיקים ללא סוכר, ירקות חתוכים כדי שיהיו כבר מוכנים לנישנוש ברגעי קושי וכו׳.
ערכי רישום שבועי, בדר״כ יותר קשה לנו לאכול כאשר אנחנו צריכים לתת דין וחשבון למישהו, גם אם זה רק לעצמנו.
וכמובן, אם קשה לך התרחקתי מהפיתויים, צאי מהבית להליכה קצרה שבסופה לא תרצי להרוס את כל מה ששרפת :שמח2:
מאמינה בך ויודעת שאם רק תרצי השמיים הם הגבול עבורך!!
המון המון בהצלחה ושיהיה שבוע קל ומלא במוטיבציה :מאושר:14/04/2019 בשעה 1:05 #200691אלמוני
לא פעילזה קורה לי גם.. במיוחד לגבי ה”חשק למתוק”
במצבים כאלו אני לוקחת סוכרייה ללא סוכר או שותה שתי כוסות מים,
תנסי לעשות רישום, אולי דרכו תראי ש”הדחף” הזה מגיע בשעות מסויימות ביום
ואז תוכלי להחליף בין ארוחות בכדי למנוע את הרעב הזה.
אני יודעת שהמשפט הבא קצת יעצבן אותך, גם אותי הוא ממש עצבן..
אבל (!) יש בו משהו נכון, וא עוזר לשים את הדברים “במקום”:“תספרי עד עשר” לפני ההתנפלות 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
בכל ספרה, תחשבי על עשרות החייכנים שיהיו כאן כשתדווחי לנו על ירידה מדהימה!!בהצלחה!!!
14/04/2019 בשעה 1:05 #200693אלמוני
לא פעילהיה לי גם שבוע כזה מאוד קשה
תנסי במסגרת מה שמותר להוציא את המקסימום מתוק שאפשר
למשל בארוחת לילה או שתחליפי אותה לשעה אחרת עם ארוחה אחרת תוכלי ארטיק שוקולד דיאטטי או קסטה 59 קלוריות
בארוחת ארבע תקחי חטיף דגנים עם שוקולד או לחלופין לחם קל עם כפית ממרח שוקולד, לא באופן קבוע אלא שקשה לך כמו עכשיו, לי זה עוזר
כמובן שסוכריות ללא סוכר אני אישיתת אוהבת את החמאה הם מדהימות
ותנסי לצאת לפעמיים שעות הליכה זה מאזן את המעידות
שיהיה בהצלחה :שמח1:14/04/2019 בשעה 1:05 #200695אלמוני
לא פעילהיי רייצ'ל,
קודם כל, אני מצטרפת לטיפים שנתנו לך כבר חברות הפורום המדהימות….
ושנית, בגלל שכמוני כמוך הייתי רגילה שבתקופת הלפני ווסת / בזמן הווסת אנחנו מרגישות צורך לאכול ולאכול ולאכול מתוק – שיניתי קצת, החלטתי שזה בעצם הרגל והרגל ניתן לשנות, לעשות משהו אחר…
אתן לך דוגמא – אני יודעת שבתקופה שלפני הווסת כל הזמן בא לי מתוק וזו בעצם תמונת מצב שהמוח שלי רגיל לקבל – אני צריכה לקבל = אני חייבת לאכול מתוק :סחרחורת:
התחלתי לשנות את ההרגל הכ”כ … הזה – כשבא לי משהו מתוק אני שותה קודם כל מים, אפילו לא מכניסה סוכריית מותר או תחליף אחר מתוק לפה, אלא 2 כוסות מים – אני לא אגיד שזה לא היה קשה בהתחלה, אבל הפטנט הזה עובד כבר מספר חודשים וסיגלתי הרגל חדש במקום ההרגל הישן שחשבתי שאני לא יכולה להיפטר ממנו.
שווה ניסיון :אוהב: :מאושר: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.