חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    lee maman
    מנהל בפורום

שלום לכול הבנות המקסימות. מאחר ואחרי זמן לר קטן שאני בתוכנית. ובזכות הירידות והמחמאות שאני מקבל ובזכותכן נשות הפורום התומכות קיבלתי ביטחון לגבי עצמי, אז החלטתי לנסות להשיג את החלום הבא שלי. חלום שהיה לי קשה לדבר עליו בתור אחד שמנמן. כי לא נתנו לי אפשרות להראות מי אני באמת והסתכלו רק על החיצוניות שלי. אני כותב וכמעט שיורדות לי דמעות. אני מדבר פה מליבי שלצערי חסר בו חלק. והחלק הזה שייך לאותה אישה שתאהב אותי כמו שאני.
    שמי תומר ואני בן 29 רווק שמחפש את החצי השני שתשלים אותי. מחפש את אותה אישה מקסימה שמחפשת אהבה רצינית. מחפש לפנק לאהוב לתת את כל ליבי לאותה אחת ויחידה.
    אני בחור רומנטיקן כותב שירים, מחפש לשלוח לך זר ורדים רק להזכיר לך שאת מיוחדת, רוצה לדאוג שתחייכי כל יום, להצחיק אותך לגרום לך להיות מאושרת. ללכת איתך יד ביד, לכתוב שיר רומנטי רק בשבילך. רוצה פשוט להתאהב בך מכל הלב.
    אני בחור רציני שלא מחפש משחקים. מחפש לתת את כל הלב ולא מפחד מזה.
    אני רוצה לקום בבוקר עם חיוך כי מצאתי אותך. האישה של חיי. האחת והיחידה. אותה אישה מלאך שאזכר בחיוכך ובצחוקך, יומי יתמלא באושר בלתי נתפס.
    אם יש פה בחורה שחושבת שיש אפשרות לקשר רציני אשמח לדבר ולהכיר אותך, או לצאת ולהפגש באיזשהו מקום. ולראות אולי את האחת.
    מי שרוצה את הטלפון שלי : 4830708 – 052
    המסנגר שלי הוא : [email protected]

להתראות לבינתיים

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות