- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
18/12/2007 בשעה 16:27 #34418
אלמוני
לא פעילזה קשה, זה ממש קשה.מעין תחושה מתסכלת. חוסר הצלחה. אם מישהו היה יודע איך אני באמת מרגישה…
זה פשוט יושב לי באמצע הגרון ומתעקש לא לעבור… אני לא מצליחה לבלוע את זה.. כל כך מציק.
זה מלווה אותי לכל מקום יושב לי על הראש ולא עוזב.
זה אכן מוריד ברמת החיים. תחושת גועל מעצמך.. זה הדבר הכי נורא שיש.. אני מגיעה למצב ל לשנוא את עצמי .. חוסר יכולת להסתכל במראה מה שמביא לעוד תסכול ועוד אכילה ושוב רגשות אשמה.. וגועל..
אני באמת רוצה להראות טוב… באמת!! אני לא יכולה לעמוד יותר בעובדה שאני לא יוצאת עם חברות שלי.. שאני לא חווה את אותן החוויות.. שאני לא זוכה לחוות כל חוויה במלואה רק בגלל איך שאני נראית.. אני מפספסת הכל.. ובמקום מסויימת מאבדת הכל… את החברים. החברות. את המשפחה. מעין בועה שיצרתי בעצמי כדי להתרחק מהכל ומכולם.. בגלל גודל הבושה וחוסר הבטחון והשנאה.. כלפי עצמי קודם כל וכתוצאה מכך.. שנאה כלפי כולם..
אני מבטיחה לעצמי היום שזה נגמר!! אני לא נכנעת יותר לכלום! לכלום! אני מאמינה בעצמי ויודעת בבטחון שאני אצליח לא יהיה שום דבר ואף אחד שיצליח להכניע אותי! אני יעמוד בכל פיתוי שיעמוד בדרכי.. ויעשה את זה כמו גדולה..
עד פסח- אני אראה כמו שאני ואך ורק אני רוצה להראות.. אני יחזיר לעצמי את עצמי ואז סוף סוף אוכל להרגיש מנצחת.
אני מתחילה דרך חדשה.. אני לא חוזרת לעולם! למקום בו הייתי.. זה נגמר!!…
נתראה בפסח….11/04/2019 בשעה 7:34 #34419אלמוני
לא פעילמבינה ואיתך בכל מילה אני חזרתי לקבוצה אחרי 8 חודשי הפסקה שבהם החזרתי את כל 18 הקילו שירדתי בעבר ביום ראשון האחרון בקבוצה של חלי אבל מאז המפגש הראשון יש בי תקווה ונכונות לא הפסקתי להפיץ בין חברי למשפחתי שעד יום הולדתי שיכול ב-29/6 אני אגיע ליעד משקל שמירה .. אז חיזקי ואימצי קחי החלטה והמון סובלנות ואופטימיות איך אומרת חילי “דמיני עצמך רזה ותגיעי לשם ”
טפו טפו בנתיים אני ממש גאה בעצמי היום יום שלישי ואני כמו שעון אוכלת רק מה שרשום כף וכפית תמיד בכיור.11/04/2019 בשעה 7:34 #34420אלמוני
לא פעילאהבתי…קטע חזק ומרגש..:)
נתראה בפסח…11/04/2019 בשעה 7:34 #34421אלמוני
לא פעילשיהיה המון בהצלחה!
אבל אל תעצרי את עצמך בשום דבר בחיים בגלל איך שאת נראית …תעשי הכל ותמשיכי בדיאטה !!
והכי חשוב תהני ממנה!11/04/2019 בשעה 7:34 #34422אלמוני
לא פעילהחשיפה שלך וההבטחה בפני כולם, זה הצעד הראשון להצלחה.
תחשבי כל יום על יום המחרת ותכנני אותו בקפידה וככה תגיעי ליעד שהצבת לעצמך.
שיהיה בהצלחה!
שירי. -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.