חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני התחלתי בקבוצה של חלי ממן במשך חודש ירדתי 3 קילו , ונעדרתי מהקבוצה ומאז אני רק עולה במשקל,הייתי מכינה אוכל כל יום לפי התפריט והיה לי ממש כיף אבל עכשיו אני מנסה לחזור לסדר את האוכל ולא יכולה לעמוד בזה אני מתיאשת כבר אין לי חשק לצאת לעבודה ולהתלבש יפה , ובשנה הבאה החתונה שלי ואני חייבת לרזות 10 קילו לפחות ולא יודעת איך, העבודה שלי מחייבת אותי לשבת מול המחשב כל הזמן אני חוזרת הביתה גם יושבת ועובדת עד הלילה ובמקביל אני אוכלת ומנשנשת אוכל לא בריא ,והבעיה שאני לא אוהבת כל כך ירקות ופירות !!
    איך אני יכולה להשתלט על עצמי בלי לחזור לקבוצה

אלמוני
    לא פעיל

ירידה של 3 קילו בחודש זה מצוין!!
    גם אני הייתי בחודשים שלפני החתונה בתוכנית, אני ממש מבינה לליבך

הכוח שלנו בתוכנית בעיניי, זה שקל למצוא תחליפים וקל “יחסית” לבצע
    למה יחסית? כי כל אחד והלו”ז שלו, כל אחד והזמן שהוא מקדיש לעצמו וכל אחד והק”ג שהוא רוצה לרדת

אני חייבת לציין שהתמיכה בקבוצה עושה פלאים, ההליכה הזו במהלך השבוע עם הידיעה שאוטוטו מגיע המפגש שומרת עליי מ”טעימות” ו”חטיפות”
    דבר נוסף שממש חשוב לציון הוא שהפורום כאן מדהים! כולן פה תומכות ועוזרות :אוהב:

כמעט בכל שעה תוכלי למצוא מענה לשאלה תהייה בעיה ממשתתפים שעוברים את זה יחד איתך, בדיוק ברגעים אלו ובימים אלו.. ומאורנה המנחה שתמיד יודעת לחזק ולהגיד מילה טובה לעידוד!

ולכן, במידה ואינך יכולה לחזור לקבוצה, הייתי מציעה להכנס לכאן לשאוב רעיונות, לראות איך שאר המשתתפים מתמודדים בתוכנית, לקבל חיזוקים!
    תשתפי אותנו במהלך היום שלך, יש פה המון טיפים בפורום שממש עוזרים.
    לדוגמא- קראתי כמה פעמים שמשתתפות מעדיפות לאכול 2 פרוסות לחם בבוקר עם גבינה במקום פתי בר, אימצתי את זה וזה באמת עובד עליי גם! נשארת שבעה ליותר זמן..

אני יכולה להציע לך גם להכנס לבלוג שלי, בכתובת: blog.tapuz.co.il/odaat
    זה ממש לא משהו פרסומי, זה חלק ממטלה לקורס, בחרתי לשתף בסיפור ההתמודדות שלי בתוכנית
    אולי תתחברי לדברים שכתבתי – לא בטוח- אבל שווה לנסות 🙂

בסופו של דבר, אני מציעה לך לקחת את התוכנית “צעד אחר צעד”, אל תסתכלי על “וואי, יש לי עוד 10 קילו להוריד”, כשעושים תוכנית כמו שצריך, בלי ויתורים ובלי חריגות, אמורים להוריד 2-4 קילו בחודש, מה שזה אומר בחישוב פשוט:
    בסוף חודש הבא פחות 2-4 קילו, חודש אחרי פחות 2-4, חודש אחרי 2-4 קילו והופ.. ירדו ה- 10 קילו… ברור לי שזה לא תמיד כך, אבל תראי את ההצלחות של הבנות כאן- הן מוכיחות שזה קיים! ואפשר לשאוף לשם ולעשות תוכנית כמו שצריך ולקבל תוצאות דומות 🙂

תסמני מטרות קטנות- זה מאוד עוזר ל”כניסה לפרופורציה” ומאוד עוזר לאיזון הציפיות שלנו מעצמנו 🙂

מקווה שעזרתי בתגובה, בטוחה שבקרוב תקבלי עוד כמה תגובות מעודדות!
    שיהיה המון בהצלחה!!!
    מחכה לשמוע ממך

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל מזל טוב על החתונה הקרבה!!
    בנוגע למה שכתבת אז ככה:
    אני הייתי מציעה לך להציב מטרות קטנות, לא להגיד יש לך 10 ק”ג להוריד, אלא פשוט לעבור את היום ביוצו – אני, למשל, לא חושבת כמה יש לי להוריד, אלא איך אני עושה וי על יום שאני עוברת ישרה – בלי חריגות, אפילו קטנות..
    תידעי שאת רוצה להרזות, ופשוט תזרמי, תעשי את התוכנית, אבל במדויק- תני לזה צ'אנס ותיראי כמה שזה עובד!!
    הפורום כאן מדהים – תיכנסי יותר לקבל חיזוקים ולקחת מכאן טיפים – לי זה מאוד מאוד עוזר!!
    לגבי העבודה וזמן – תאמיני לי שאין לי זמן לכלום, אהל אני רוצה, ואם רוצים אפשר הכל!!!
    חפשי לך מאכלים חינמיים שאת יכולה לנשנש בשעות קשות כמו קרטיב של 17 קלוריות, ג'לי לייט….)
    בטוחה שעד החתונה תיהייהי רזה, חתובה והכי חשוב – מאושרת!!! 🙂

אלמוני
    לא פעיל

כאן תוכלי לקבל את התמיכה והעידוד אבל הצעד הראשון חייב לבוא ממך.
    אנחנו יכולים להעיר ולהאיר, להמליץ ולהניע אבל רק יכולה ליישם ולממש.
    היתה לך ירידה מצויינת בחודש וחבל שבחרת לעזוב.
    אין ספק שהקבוצה היא מקור הכוח. שם אנו מרגישים “מחוייבים” לא רק לעצמנו אלא לקבוצה. אנו שומעים על הקשיים של האחר ומוצאים מכנה משותף עם שלנו. מקבלים טיפים להתמודדות ויוצאים בהרגשה שאני הולכת לנצח.
    אם ירדת 3 קילו בחודש תעשי חשבון פשוט מכמה ק”ג תוכלי להיפטר עד החתונה ולהפוך לכלה קלה :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות