בוקר טוב השבוע ירדתי 100 גרם שזו גם ירידה ואני כמובן שמחה עם כל ירידה אבל בשבוע האחרון קצת קשה לי במיוחד בערב גם לא קיבלתי מחזור בחודש האחרון ואני מרגישה נפוחההה 🙁 ויש לי נשירה היסטרית.. טוב רציתי קצת לשתף ולקבל קצת עידוד 🙂 אבל גם עם כל הקושי אני לא נשברת ואני בתוכנית.
ואיה חסרים לי כנראה הכוחות שאת נותנת לי מחכה כבר ליום ג'!!
שיהיה המשך יום טוב וסופ”ש נעים.
קודם כל – בוקר טוב!
ה ו ר ד ת 100 ג', זה הכיוון!! תביטי בחצי הכוס המלאה ורצוי עם חיוך עד האוזניים!!!
אם את צריכה עידוד / כוחות ואיה היא הכיוון (מה שברור לכולנו – כולנו באותו צורך), נסי לפנות טלפונית או ב- mail למוקד. עובדים כל יום עד 15:00 אני חושבת ותקבלי מענה באותו היום. וכמובן גם אנחנו כאן איתך. תרימי את הראש ותחיכי, איך אומרים:”תחיכי אל החיים והחיים יחיכו אליך בחזרה”
אני עושה את זה בכוח כי לא תמיד החיים חייכו אלי היום אני לוקחת מהם הכוח את החיוך.
בהצלחה רבה וסופ”ש מהנה 🙂
קודם כל יופי של ירידה, דבר נוסף יש לפעמים תקופות קצת קשות, החכמה היא לא להכנע לקושי אלא לנסות להתמודד איתו, ואחרי שעוברים אותו את הקושי רואים שבעצם לא היה כל כך נורא, וכשמתאמצים בדרך כלל רואים תוצאות, ואל תצפי לניסים ונפלאות במכה אחת זה תהליך ארוך ולפעמים התוצאות הן קטנות אז לפעמים עדיף קצת קצת אבל בטוח בהצלחה
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות