חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי אני בתוכנית כבר מעל לחודשייםהורדתי עד כה מעל 6ק'ג
    ומזה כשלושה שבועות נעלמהלי כל המוטיבציהאני ל הזמן מחפשת מה לאכול ואפילו שאני אוכלתלפי התוכנית ומספיק.אני חייבת להוריד עוד 10 עד חתונתי. וממש קשה לי ואני כל שבוע מתבאסת ללכת להשקל להבדיל מהודש הראשון שחיכיתי כל שבוע לשקילה…

אלמוני
    לא פעיל

רוצה שיחזור לך המוטיבציה
    תחשבי על המטרה שלך
    את רוצה להיות רזה לחתונה
    ותחשבי רק על החתונה ולא על כמה את רוצה לרדת
    ואז יהיה לך יותר קל
    כי כשיש לנו מטרה ודרך כלל אנחנו מנסים להגיע אליה
    אז קדימה מותק
    לעבודה
    ועד החתונה תהיה מלכה אוהבת רוסי

אלמוני
    לא פעיל

10 קילו פחות.
    מה לפני חתונה אין לך מוטיבציה???
    ועם את מחפשת כל הזמן מה לאכול אז תאכלי , מרק חלי, ג'לי לייט, ירקות שיהיו תמיד חתוכים במקרר.
    וכל הזמן דמיני אותך עם שמלת כלה, יפה וחתיכה עושה פוזות למצלמה (ואחר כך רואה את התמונות ואומרת וואאוו איזה רזה אני ) ומתקרבת לאורחים וכולם נדהמים זאת הרגשה מדהימה…
    ומנסיון קרוב.

יאללה חמודה חזרי לתוכנית עם מוטיבציה ענקית. שווה את זה!!!

בהצלחה ומזל טוב

אלמוני
    לא פעיל

היי מה שלומך ? אני מאד מבינה לליבך שלא הולך אז אין מוטיבציה וחשק. אבלללללללללל מי כמוך יודעת שבמידה ואנחנו לא מתמידות התוצאות מתרחקות מאיתנו ומי כמוך יודעת כמה לי הולך קשה למרות השמירה, ההליכה והשתייה אבל אני לא מרימה ידים וממשיכה ומחכה בכל שבוע למפגש שלנו שזה לעצמו נותן כח להמשיך ולהתמיד. אז עכשיו הצעה מממני אליך תמשיכי ותקחי את עצמך בידים תמיד תמיד תיהיה מוכנה בבית עם המאכלים המותרים לנו ומנסיון הכי חשוב מרק ירקות של חלי שתמיד תמיד מסדר לנו את הכיבה ברגע הראשון ומרגיע אותה. בדבר מתכונים אין לי בעיה לכתוב לך או תתקשרי אלי לטלפון 050-7505997 אז להתראות ביום ג' .
    בי בי מציפי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות