- This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, חודש 1 by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
25/06/2012 בשעה 16:39 #198287
אלמוני
לא פעילנמאס לי ללכת לסופר,למלא עגלה בפירות ירקות ודגנים מלאים ולראות נשים רזות אפילו מאוד ממלאות את העגלה בחטיפים ומאפים למיניהם זה מוציא אותי מדעתי אני על סף בכי למהה הן אוכלות הכל ועוד קלוריות ריקות ועדיין רזות!??!? למצה אין צדק בעולם אני משקיעה את מיטב כספי בקבוצה וגם במכון וגם תודו בזה שהאוכל הבריא הרבה יותר יקר אז למה זה ככה?? למשל אחותי היא מטר שמונים שוקלת פחות ממני אוכלת איזה 3000 קלוריות ביום של שטויות כל היום היא 12 שעות בעבודה מול מחשב והיא מקל!!!!! :כועס:
14/04/2019 בשעה 0:06 #198290אלמוני
לא פעילזו החבילה שלך..
אני אומרת ברוך ה' מליון פעם על שנולדתי עם החבילה הזו ולא חלילה עם בעיה בריאותית..
אז כן, יש רגעים שזה נורא מתסכל לראות את “כולם” מסביב אוכלים מה שבא להם ורק “אני” צריכה לאכול אחרת. אבל בואי ניקח הכל בפרופורציה ונירגע, יש אנשים שאפילו לאכול לא מסוגלים ואני בכוונה מקצינה.:אוהב:
14/04/2019 בשעה 0:06 #198292אלמוני
לא פעיללכל מקום שנלך נראה את הרזות המעצבנות, אם זה בחוף הים בבקיני מינימלי, אם זה בקניון מודדות XS וגם זה רופף עליהן… אין מה לעשות יש כאלו שבורכו בגוף מדוגם (ומעצבן) ויש כאלו שלא אבל הן בורכו בדברים אחרים… לא כל האצבעות זהות ואני בטוחה שגם לרזה המרגיזה יש במה להתקנא בך.
:אוהב:14/04/2019 בשעה 0:06 #198294אלמוני
לא פעילבעקרון מה שאת אומרת לא כל כך מדויק… יכול להיות שזה נכון לגבי אחותך, אבל רוב הרזות דווקא כן שומרות, רק שלא תמיד הן מודות בכך. הנשים שאת רואה בסופר – לאו דוקא אוכלות את מה שהן שמות בעגלה. יכול להיות שיש להן בן זוג וילדים שאוכלים כמויות של פחמימות ריקות עם שומנים וגם נראים ככה, וגם לא שומרים על הבריאות שלהם. ביום ששי הייתי במסיבת יום הולדת. אישה פרסה עוגה שנראתה מדהים ושאלה כל אחד אם הוא רוצה לפי הסדר. תןך כדי שאני מתלבטת על המנה המותרת שמעתי את האישה שלידי אומרת לא תודה, ואז שמעתי את עצמי אומרת לא תודה (למרות שדי בא לי ולא ממש קבלתי החלטה לוותר) היתה שם עוד אישה וגם האישה שהביאה את העוגה ופרסה אותה. כולן סרבו. וגם הגברים לקחו חתיכות קטנטנות…. בדרך כלל אם תבדקי טוב, אנשים שנראים יפה בדרך כלל אוכלים מעט ואו עוסקים בספורט. ההבדל הוא שאנחנו אוהבות לאכול הרבה וצריכות לשנות הרגלים. טוב, בשביל זה אנחנו כאן… בהצלחה :אוהב:
14/04/2019 בשעה 0:06 #198296אלמוני
לא פעילבעקרון מה שאת אומרת לא כל כך מדויק… יכול להיות שזה נכון לגבי אחותך, אבל רוב הרזות דווקא כן שומרות, רק שלא תמיד הן מודות בכך. הנשים שאת רואה בסופר – לאו דוקא אוכלות את מה שהן שמות בעגלה. יכול להיות שיש להן בן זוג וילדים שאוכלים כמויות של פחמימות ריקות עם שומנים וגם נראים ככה, וגם לא שומרים על הבריאות שלהם. ביום ששי הייתי במסיבת יום הולדת. אישה פרסה עוגה שנראתה מדהים ושאלה כל אחד אם הוא רוצה לפי הסדר. תןך כדי שאני מתלבטת על המנה המותרת שמעתי את האישה שלידי אומרת לא תודה, ואז שמעתי את עצמי אומרת לא תודה (למרות שדי בא לי ולא ממש קבלתי החלטה לוותר) היתה שם עוד אישה וגם האישה שהביאה את העוגה ופרסה אותה. כולן סרבו. וגם הגברים לקחו חתיכות קטנטנות…. בדרך כלל אם תבדקי טוב, אנשים שנראים יפה בדרך כלל אוכלים מעט ואו עוסקים בספורט. ההבדל הוא שאנחנו אוהבות לאכול הרבה וצריכות לשנות הרגלים. טוב, בשביל זה אנחנו כאן… בהצלחה :אוהב:
14/04/2019 בשעה 0:07 #198297אלמוני
לא פעילבאמת צריך לשמוח שאנחנו בריאים ולא חולים. אני שמחה בחלקי ויודעת שלמחלה שלי יש ריפוי. יש הרבה אנשים שהיו מוכנים להתחלף איתי.
מסכימה עם רו(תי) לגבי העגלה, זה לא אומר שהן אלו שאוכלות את מה שבתוכה. יכול להיות שהילדים של אותה אישה יגיעו לחלי ממן בעוד 10-20 שנה, מי יודע???
בכל מקרה, לא נראה לי שאת צריכה להתעצבן כל כך אלא לדעת לקבל את זה כעובדה קיימת. יש לה פתרון, ואם את פה אז גם את יודעת שיש פתרון. נכון שצריך להשקיע, זה כסף וזה זמן, אבל בסופו של דבר את עושה את זה למען עצמך.
אז שיהיה בהצלחה.
14/04/2019 בשעה 0:07 #198299אלמוני
לא פעילאת לא היחידה שמרגישה כך אבל אין מה לעשות-אלו החיים, קבלי אותם באהבה….
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.