חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם, לא המצאתי את הגלגל.. אבל יש לי כמה שיתופים נקודתיים.. עכשיו באתי מארוחת לילה אקסטרה מפנקת ככה

מעדן תענוג (שתמיד נראה אשם בטעם לוואי דיאטטי)
    מחוממם שתי דקות במיקרו בתוך קערת הפונדו היפה שלי (יאמר לזכותי שיש לי אותה 3 שנים והשתמשתי בה בידיוק פעם אחת (קודם להיום)!)
    תפוז – ממש טעים ולא התעצלתי עליו (פעם הייתי קונה תפוזים כי צריך לקלף אותם וזה לא מספיק פאסט פוד)

גרדתי מעט מקליפת התפוז ל”תענוג” (תסלחו לי שאני עדיין שמנה בראש ובעיני תענוג זה משהו משמין בצורה מופקרת אבל היום אני מבינה שאין תענוג בלהיות שמנה בצורה מופקרת אז..)
    את התפוז עצמו חתכתי לריבועים יפים בתוך קערה ירוקה ונאה
    את הנר הדלקתי תחת ה”תענוג” (אולי בעצם יש לי סוג של תענוג חדש ב0%?!) רזיתי להזליף מעט יין לבן התאפקתי או ששחכתי למראה השוקולד המבעבע יאאאאאאאאאמיייייייי – עם המזלג הקטן צדתי תפוזונים קטנים לתוך הפונדו..

טוב לשקר לכם? לתענוג יש טעם לוואי של דיאטה (זה ביטוי מאוד ישן שלי) אבל לדיאטה הזאת יש טעם נפלא של חיים אחרים שמעולם לא היו לי לאורך זמן..

אחר חשבתי שאם הייתי שותה דיאט ספרייט לצד זה בגביע יין ומתיזה לתוכו מעט יין לבן הייתי נהנית כאילו מדובר בארוחת מלכים בערך קלורי נמוך יחסית

ולא לצוד אותי קצת יין זה לא בתוכנית נכון.. אבל בכל זאת
    אני מאמינה שצריך למצוא את האיזון בין האדם השמן והמורעב שאני לבין התוכנית שתביא אותי להיות אדם שפוי..

אלמוני
    לא פעיל

בובה, איך אני שמחה לראות שאת פה..:)
    כותבת בצורה הכל כך מיוחדת לך..:))
    שמחה שלאורח החיים החדש הזה יש טעם נפלא עבורך..זו המטרה..:))
    רק הערה אחת…אסור לחמם מעדנים….:(( זה לא בריא….
    שבוע קסום
    איה, שמאמינה בך!!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות