- This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים, 3 חודשים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
11/12/2012 בשעה 15:27 #202609
אלמוני
לא פעילשבוע שעבר היה כל כך טוב! אבל השבוע הזה היה פשוט נורא מיום רביעי עד אתמול פשוט כאילו שחררתי כל רסן..
ברור לי שעליתי, השאלה בכמה.. אני פוחדת ממש יש לי הרגשה שעליתי אפילו ביותר מקילו.. :עצוב: :סחרחורת: אני ממש פוחדת להגיע לקבוצה היום..אני אפילו לא רוצה להגיע..אבל אני אבוא כי צריך איכשהו להתמודד עם האמת המרה :מבולבל:14/04/2019 בשעה 1:53 #202611אלמוני
לא פעילהי.
כולנו יכולנו לפתוח את האינטרנט ולשלוף משם תכנית של חלי ממן ולהתחיל במבצע ההרזיה, אך רק קומץ קטן של אנשים עושה את זה כך וסיבותיהם איתם.
למה אנחנו לא עושים את זה כך? הרי הכל פתוח ושקוף – הסיבה היא בדיוק המעידות האלה, שאנחנו יודעים שאנו צריכים חיזוק, שגם אם נפלנו יהיה שם מישהו שירים אותנו חזרה, בעצם לא מישהו, אלא קבוצה שלמה עם מנחה חזק/ה. כשעושים תכנית לבד, המעידות הן בסתר, רק המשקל השקט יודע את זה ולכן, אם יהיו עוד כמה ימים כאלה, מי יידע? ותאמיני לי, אם לא נרשה למשקל, הוא לא יספר את זה לאף אחד, כי בהתחלה אפשר להסתיר את זה, אבל אחר כך, אחר כך הגוף יצעק את זה בגדול.
אנחנו בקבוצה כי אנחנו יודעים שיש לנו מעידות וזאת הסיבה שאת כן הולכת היום וכן מספרת שעלית, כדי שתשמעי כמה מילות עידוד שיעזרו לך בשבוע הקרוב.
גם אני עליתי בשבוע האחרון 800 גרם, לא קרה כלום. רציתי שהמנחה תגיע כבר אליי שאוכל לספר למה עליתי (מנה מותרת גדולה מהמותר ויותר טחינה במנת שומן…)סיפרתי לכולם ובעיקר לעצמי למה עליתי השבוע ובאתי הביתה עם כוחות חדשים להתחיל שוב.
אז לכי, תתחזקי ותחזרי. הכל בסדר. העיקר שאת בתהליך – מותר לסתות מהדרך, אבל המדריך (המח שלנו, המנחה, הקבוצה) יחזיר אותנו למסלול ונמשיך עד האור שאנו רואים מרחוק, גם אם זה ייקח קצת יותר זמן מהמתוכנן.
אני איתך.14/04/2019 בשעה 1:53 #202613אלמוני
לא פעילתעדכני
14/04/2019 בשעה 1:53 #202615אלמוני
לא פעילמחכים לעדכון שלך…
ומקווה שהתעודדת קצת … כי כמו ששמחים בירידה
כך צריכים להתמודד עם העליה, והכי חשוב להיות אופטימים…14/04/2019 בשעה 1:53 #202616אלמוני
לא פעילחחחח טוב זה קצת מצחיק. תמיד האמנתי שניסים קורים אבל לא ככה:
איך שהגעתי ישר הודעתי למדריכה “שאין! היום זו לא שאלה אם ירדתי או עליתי , אלא עליתי השאלה בכמה..” כמו שכתבתי בצהריים אני ציפיתי לעליה של איזה קילו! עליתי על המשקל ולהפתעתי המאוד רבה הוא הראה 400 גרם למטה!! הייתי כל כך בהלם שאמרתי למדריכה שהמשקל בטח מקולקל ואני רוצה להשקל שוב! והוא בשלו – 400 גרם למטה! אין לי מושג איך! השבוע עשיתי כל מה שאסור! לא הפסקתי לזלול (ולא מאכלים “חינמיים, אם למישהו היה ספק) וגם לא עשיתי ספורט!בקיצור, מסתבר שאכן קורים ניסים עם יש קצת אמונה. ברור לי שזה לא ממש סימן שאני יכולה עכשיו לזלול כמה שבא לי, ממש לא, כי בפעם הבאה שזה יקרה אני כן יעלה, ואנחנו לא רוצים שזה יקרה 😉 מה שכן- זה הביא לי המון מוטיבציה, אני יודעת שהשבוע אני אהייה בתכנית במאת האחוזים, בסך הכל ירדתי 11.7 בחמישה חודשים שאני ממש לא מתכוונת להרוס, ואין לי ספק שבשבוע הבא אני הולכת לסגור את ה-12!!! :מאושר: :אוהב: :אוהב:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.