חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום, אני לאחר ירידה יפה של 18 קילו בתכנית וכבר לא מגיעה למיפגשים כי אני שומרת לבד.
    אני מגיעה לכ – 1,000 קלוריות וזה מספיק לי כי אני לא רעבה ואוכלת כל מה שצריך אבל….לפעמים אני חוטאת במתוקים וקצת אוכלת “מבולבל” ואז אוכלת יותר מ 1,000 קלוריות אבל גג 1,200 ועולה במישקל (אני מניחה בגלל שאני אוכלת מעט קלוריות וחילוף החומרים הואט) ולפעמים זה מגיע לקילו, קילו וחצי. אני רוצה לשמור על 1,200 קלוריות אבל מבלי לעלות, איך מגיעים חזרה ל 1,200 ק'מבלי לעלות במשקל??????? תודה!

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל מפסיקים לספור קלוריות.
    דבר שני, האם יש באפשרותך לחזור לקבוצה??

אם ירדת (ולכל הדעות 18 קילו זו ירידה יפה ומכובדת) בעזרת התפריט של ה-1200 קלוריות תחזרי לאכול בדיוק לפי התפריט. אל תקזזי 200 קלוריות (לא יודעת מה את מקזזת, אבל משהו שם מתקזז ועל חשבונו כנראה את מרשה לעצמך לחטוא עם מתוקים).
    תשמרי על התפריט, 6 ארוחות במלואן בכל 3 שעות, קצת ספורט, הרבה מים.. בטוחה שתצליחי להוריד את המעט שעלה. אחרי שתחזרי למשקל היעד, הדרך הבטוחה לשמור עליו היא פשוט להמשיך לאכול באותה מתכונת, ולפנק את עצמך במנה מותרת נוספת בכל שבוע.

שיהיה הרבה בהצלחה. בטוחה שתצליחי לחזור לעצמך.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות