חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אני בתוכנית כמעט שנה ירדתי סה”כ 7 ק”ג שאני מאוד גאה בעצמי על הירידה הזו נותרו לי בערך 4-5 ק”ג עד השמירה וכבר למעלה מחודש שאני עושה צחוק מעצמי ולא מצליחה “לקחת את המושכות” ולרדת במשקל או שעומדת על אותו משקל שזה לפחות מנחם שאני לא עולה במשקל או ליתר דיוק עולה קצת ואז יורדת קצת 300-400 גרם. אני עייפה מהמצב וגם קצת מיואשת מעצמי קצת מתלבטת אם ללכת להשקל היום כי אני יודעת שלא ירדתי ואפילו עליתי קצת… מצד שני אם לא אלך אני יודעת שזה קצת בריחה מהמציאות….. אני אומרת לעצמי “אל תלכי… גם ככה את יודעת מה המשקל יראה פחות או יותר לא… מצד שני הראש אומר תלכי ותתמודדי עם התוצאות ותחליטי עם עצמך השבוע לעשות תוכנית הכי טוב שאת יכולה… כמו שתוכנית צריכה להעשות…. כך הראש והלב נלחמים כמעטי כמו כל שבוע בחודש+ האחרונים!!!!!! וחוזר חלילה!!!!
    מ ת י ש !!!!! :סחרחורת: :סחרחורת: :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

אני אכתוב לך מה שכתבתי לאלינה-
    דבר ראשון ועיקרי – בלי לחץ ובלי פחד!!! זה לא יתכן כלום פרט לדכאון וייאוש מיותר!

מה שאני מייעצת לך הוא פשוט להיות רגועה וסבלנית, כמו שלא משמינים ביום, יומיים, כך גם לא מרזים ביום, יומיים…

מנסיון אני אומרת לך, מה שהכי עזר לי לרדת במשקל ולשמור עליו – זה שאני אוכלת כשאני רעבה ושאני מסיימת לאכול כשאני שבעה… והכי חשוב הוא לסמוך על הגוף שלנו כי הוא יודע כמה הוא צריך לאכול ומתי. ואת תראי שכאשר תתחילי לסמוך על גופך ולהחזיר לו אהבה הוא בחזרה יחזיר לך… הכל תלוי איך אנחנו מתייחסים לגופינו…. אם אנחנו מרעיבים אותו ולא סומכים עליו, אז הוא בעצם לא סומך עלינו יותר ומאט את חילוף החומרים כי אנו לא נותנים לו את האנרגיה הדרושה לו, הוא בסך הכל מבקש אנרגיה בשביל להתקיים ולקבל כוח ולא בשביל להשמין…
    רעב לא מופיע סתם, רעב מסמן משהו מאוד חשוב והוא – שהוא זקוק לאוכל בשביל קבלת אנרגיה וכוח לגוף!

וגם לא כל שבוע יש ירידה במשקל, צריך רק סבלנות… תישקלי פעם בשבוע וזה הכל, אין צורך ביותר!

תסמכי על גופף והוא יסמוך עליך בחזרה!: )

הרבה הצלחה ואושר!:)

אלמוני
    לא פעיל

עייפות החומר? זה הזמן להסתכל על חצי הכוס המלאה, או אם תרצי כיס ימין וכיס שמאל.
    כלומר, מה ההישג שלך עד עתה והאם זה הזמן להרים ידיים.
    והתשובה – ממש לא!!
    עוד מס' ק”ג ואת ביעד, לא חבל?
    נו ו?? מקוה שהלכת לקבוצה..
    עדכני אותנו מה קורה

אלמוני
    לא פעיל

הי טלי אני חדשה בפורופ אבל התחברתי למה שכתבת ואני מבינה אותך אני, חצי שנה
    אצל חלי וירדתי עד כה קרוב ל8 וקצת נכון יש שלב שנעצרים ויש ייאוש , אבל אסור לוותר
    יש מטרה ברורה לאן להגיע וחשוב לזכור שאנחנו בדרך הנכונה למרות הקשיים .
    הגעתי לשלב שהרמתי ידיים ואמרתי שאני לא ממשיכה אבל התעשתתי והבנתי שזה לטובתי .
    אז תהיה חזקה ואל תתיאשי ותמשיכי בסוף יגיעו התוצאות

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות