ארוחת ערב משפחתית…לא אצלי בבית. בחרתי בשפיות, התרכזתי בסלטים, אמרתי לא לעוגה וספרתי 7 דובדבנים שזה חצי כוס. היה בשר על האש ואכלתי בעדינות, אבל פה יכול להיות שלא מספיק בעדינות… :לאבטוח: :לאבטוח: עדין אני מחשיבה את זה כמוצלח יחסית למה שהיה יכול להיות, ויחסית למה שהיה בפעם הקודמת שהתארחתי באותו בית…. זה היה לפני שנכנסתי לפורום…. לילה טוב ובהצלחה 🙂
מאליו. אני מאוד מבינה אותך ומעריכה את ההצלחה שלך. היה לי אירוע סוף שנה מטעם העבודה, היה קייטרינג משובח בשרי ומפנק (בערב..)קינוחים ומה לא ואחרי כן מופע סטנד אפ. לא תאמיני הבאתי פיתה קלה עם ביצה מהבית והוספתי לתוכה רק את הירקות מהבופה, שעועית ירוקה ועוד קצת ממוקפץ ירקות (שבטח היה משומן..) אכלתי לשובע והרגשתי גדולה מהחיים. בבר הקינוחים העשיר שתיתי רק הפוך קטנטן.. אף פעם לא הייתי שמנה, רק כזאת שעולה כמה קילו ויורדת ועולה וחוזר חלילה, התחושה של המודעות והארגון והשליטה היא אדירה ולא משתווה לשום פרוסת עוגה…אמרתי לעצמי שהפעם זה לתמיד..no more zig zag
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות