חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

בוקר טוב לכולם…..
    ביומיים האחרונים אני ממש מרגישה שאני רוצה להפסיק את התכנית ולעצור הכל…. מילא שירדתי ממש לאט ממש גרם פה גרם שם.. אז “ספגתי” את זה כי לפחות ירדתי ולא עליתי… ובאמת שעשיתי תכנית.. אבל בשבוע האחרון אני לא מפסיקה לאכול דברים שהם לא בתכנית… אני מרגישה שאני בשליטה על החוסר שליטה שלי. כלומר מרשה לעצמי לאכול ולחרוג מגבולות התכנית… נניח אתמול… חזרתי עייפה ועם מיגרנה הביתה והדבר הארשון שהתחשק לי זה פיצה!!! אז אכלתי פיצה… בנוסף למותרת שכבר אכלתי… והיה עוד יום אחד השבוע שאכלתי לא מסודר ואכלתי יותר מדי… בקיצור השבוע הזה היה ממש לא מסודר. עכשיו ברור היה לי שיהיו רגעים כאלה בתכנית אבל זה קשהההההה1 ממש אמרתי לעצמי הבוקר לעזאזל התכנית נמאס לי זה לא עובד….. ורציתי פשוט לא לבוא היום לשקילה…. [עכשיו תארו לכם כמה זה קל בדיוק כשאתה אמור לחדש את המנוי]……. בסופו של דבר עשיתי על עצמי עבודה מחשבתית והחלטתי ללכת היום כי מה שיהיה יהיה. הרי מה החוכמה ליפול ולא לקום? עשינו את זה כל החיים שלנו….
    ובכל זאת מבקשת קצת עידוד לפני השקילה אחרי שבוע של אוכל….ואוכל… ואוכל….. :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

יש לך את הכוחות להתמודד עם זה, את בסדר. ברור שהכי טבעי זה לרצות תוצאות מדהימות בשקילות ולהיות בהיי ושלא יהיה קשה ושנעמוד בפיתויים. אבל אי אפשר שזה יהיה ככה כל הזמן. אז כמו שאמרת זה חלק מהתהליך וחשוב לחוות את הדאונים האלה כדי להתחשל ולהתחזק מהם. זה נותן המון כוח אחר כך כשמגיעים כבר לשמירה ונימצאים עם התוכנית כאורח חיים…. ההתגברות על הנפילות האלה זה מה שמבגר אותנו ומכין אותנו לחיים ב”שמירה”.
    קחי את זה בקלות, תמשיכי כרגיל מה שלא יהיה, החיים ממשיכים ויש הרבה מעבר לדיאטה, תנסי להסיח את הדעת מהמחשבות שבאות להפיל אותך. תזכרי שיש לך את היכולת לבחור לאן את מנתבת את המחשבות, זה בידיים שלך!!!

אלמוני
    לא פעיל

אני מלאת התפעלות מאיך שנסחת את הדברים בצורה מדויקת
    מציעה לך ללכת היום ולהשקל כדי להתחיל לבנות את הירידה של שבוע הבא. הכי קל לרדת אחרי שמתפרעים ועולים וחבל לך לפספס את ההזדמנות . היום הוא היום הראשון של שארית חייך. את שוקלת ככה ויש לך שתי אפשרויות: לוותר ולעלות בטיל או להמשיך להלחם עם כל התמיכה שאת יכולה לגייס ולרדת בצעדים כנראה קטנים אך מצטרפים זה לזה ובונים השג עצום של שפיות, בריאות, סדר ועוד המון יתרונות שאת יודעת אותם, כי עובדה שבחרת ללכת ולחדש את המנוי. ב ה צ ל ח ה :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

הנה קיבלת עידוד וכל שנותר הוא לחכות לאור ירוק ממך שצלחת את השקילה לא חשוב מה תהיה התוצאה.
    הקבוצה היא מקור הכח שלנו, אין צורך לפחד מהמשקל, הוא בתפקיד השוטר ששומר עלינו בשפיות ובתוכנית.
    צאי לדרך ועדכני אותנו

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות