חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

מתוסכלת, ירדתי 15 קילו וכמעט הגעתי ליד (שמירה)
    בעשרה חודשים האחרונים אני רק במגמת עליה, נתקעתי ונכון לעכשיו, הסה”כ הכללי הצטמצם ל-7
    לא יודעת איך ממשיכים!!
    מתוסכלת

אלמוני
    לא פעיל

אני ירדתי 19 ק”ג (עכשיו רק 14…) איפשהו איבדתי את דרכי.. הלכה המוטיבציה, התחלתי לאכול ולא היה אכפת לי בכלל. הייתי ממש בקו השבירה שלי, כבר התקשרתי למנחה להגיד לה שאני לוקחת פסק זמן הקבוצה לסדר את הראש ולחפש את המוטיבציה שוב.
    מצאתי את עצמי שוב עם המחשבות של פעם שאני כישלון, לא שווה כלום, הרסתי הכל וכדומה.
    חודשים הייתי ככה עד שמכנס מקיץ שעבר שהיה אז רחב פתאום לא נסגר… הגעתי לשפל מבחינתי. קיבלתי החלטה של-19 קילו יותר אני לא אחזור לעולם! ופתאום נהיה יותר קל לשאול את עצמי האם שווה לאכול את העוגה או לא?
    את חייבת להזכיר לעצמך שאת העבודה את יודעת, כבר ירדת בעבר. את פשוט צריכה להיזכר למה התחלת את התהליך הזה מלכתחילה.. למצוא שוב את המוטיבציה.
    גם בלי שום מוטיבציה אם רק “תאכלי את הדף” בלי לשנות כלום, תתחילי לרדת והמוטבציה תבוא..

אלמוני
    לא פעיל

מבינה את התסכול של לרדת כל כך יפה ואז לאבד את הדרך.
    לא פשוט לשמור על ההתלהבות לאורך זמן, אבל קשה יותר לייצר את המוטיבציה מחדש לגמרי.
    מיטל כתבה יפה – כשאת חושבת להרים ידיים תעצרי ותחשבי מה הניע אותך כשהתחלת, במפגש הראשון, בשבוע הראשון, עם הירידה הראשונה.
    האם יש כדאי לוותר על ההישג ולחזור אחורה?
    עוד חודשיים ראש השנה… בגד חדש! כמה כיף יהיה אם יהיה במידה שחלמנו.
    וזה אפשרי.
    השבוע ובמהלך חודש יולי מדברים בקבוצות על סביבה תומכת, העבודה הבית וכל מה שסביבנו.
    זה בדיוק הזמן לבחון מקרוב מה מכשיל אותנו, למה אנחנו לא מסוגלים להגיד לא… ולהעיף מטווח הראייה.

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות