חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שני הילדים חולים בבית אז לא הספקתי להיכנס היום כמעט בכלל.
    אתמול נשקלתי ועליתי חצי קילו. אם בעבר הייתי מתבאסת וזה היה ממש הורס לי את היום, אני דווקא חייכתי… 🙂
    חייכתי כי ידעתי שאני הייתי בסדר, חייכתי כי ידעתי שלא רק שלא חרגתי אלא גם התאמנתי די הרבה ככה שבלי לחשוב יותר מדי, קיבלתי את העליה בחיוך והמשכתי הלאה.
    היום, למרות הקושי בהפדה על התפריט בגלל שהייתי בבית כל היום עם הילדים, בכל זאת לא חרגתי בתפריט, לא התפתתי למנה מותרת לא מתוכננת (על אף שהבמבה ממש קרצה לי מהמגירה… :שמח2: ), שתתי הרבה מים ואיך שבעלי הגיע הביתה יצאתי לריצה של 5 ק״מ ובסופה חיכתה לי חתיכה טעימה של לזניה גבינה שהכנתי מבעוד מועד. בקיצור… היה יום מעולה!!
    שכחתי לספר לכן שהצבתי לעצמי יעד חדש, ריצת לילה של נייקי בת״א שתערך ב-30.10… התחלתי להתאמן לקראת ה-10 ק״מ ואני נהנית מכל רגע :מאושר:
    אין כמו להציב יעדים ומטרות חדשות לכבישה :מאושר:
    שיהיה לכולנו לילה ויום מעולים, נתראה מחר…
    :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד לך :מאושר:
    זה ממש מחזק לקרוא ויש לך סיבה להתגאות, כי אנחנו בני אדם ולפעמים יש לנו שבועות יותר קשים, ואיזו מטרה כל הכבוד לך!!!! :אוהב: :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

לקחת את הכל בפרופורציה, הבנת שזה לא הסוף וקיבלת מוטיבציה להמשיך ולהוכיח שהחצי קילו הזה הוא רק סיבה להתחזק עוד ועוד..
    והנה היום לא חרגת למרות שהיית בבית-שאז הפיתויים גדולים יותר, יצאת לרוץ ועוד את מתכננת יעד מדהים של ריצת 10 ק”מ.
    מה עוד?!?!

במילה אחת – מ ד ה י מ ה !
    😉 :שמח2: 😉 :שמח2: 😉

אלמוני
    לא פעיל

אני מסמיקה פה… :שמח1:
    תודה אהובות, אין על החיזוקים והעידוד שלכן, מי מבין אותי אם לא אתן… :שמח2:
    שיהיה יום מעולה ומלא מוטיבציה לכוווולנו!!
    :אוהב: :מאושר: :אוהב: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

כל הכבוד לך!! ראויה להערצה!!

אלמוני
    לא פעיל

נעשה מפגש פסגה במרוץ נייקי? :צוחק:
    גם אני מתכננת לעשות את ה- 10 ק”מ :אוהב:

בהצלחה!!

אלמוני
    לא פעיל

אין כמו להציב יעדים וכמובן לכבוש אותם!!! :שמח1: :שמח1: :שמח1: מבחינתי לרוץ 10 דק' ברציפות זה יעד לא מציאותי ואת מתכוונת לרוץ מרתון …אין עלייך, ענקית …כל הכבוד.בכלל כל הכבוד על התגובות המעודדות שלך והפרגון לכולן..איזה מזל שאתן כאן..איפה היינו בלי הפורום המדהים הזה??!! :אוהב: :אוהב:
    שיהיה לכולנו יום מדהים :צוחק: :צוחק: :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל רפואה שלמה לילדים :שמח1:
    ואת – תותחית על שכמותך :מאושר: עלית ואת מקבלת את זה, ואת יודעת מה? את בתהליך ואני נהנית ממנו, את ממשיכה הלאה ולא חוזרת אחורה :מאושר:
    אין על ההרגשה שעברת יום קשה בבית עם הילדים, לא התפתית, יצאת לריצה וחיכתה לך לזניה טעימה :מאושר: 🙂 מה שמוכיח ששליטה ותכנון משתלמים :אוהב:
    נראה לי שאצטרף לריצת הלילה – אכנס עכשיו וארשם, אולי ניפגש שם???
    שיהיה לך יום קסום וקל יותר מאתמול :אוהב:

מוצגות 8 תגובות – 1 עד 8 (מתוך 8 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות