חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 6 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

600 גרם פחות :מאושר:
    אני מתחילה השבוע לאכול ללא גלוטן וללא לקטוז בגלל רגישות שיש לי לאחרונה ואני רוצה לבדוק אם זה קשור לגלוטן וללקטוז .. מאמינה שזה יהיה יותר קשה כרגע עם התזונה החדשה..
    אם יש כאן במקרה עוד מישהי כמוני אשמח לטיפים .. ומה אוכלים לארוחה מותרת?? :סחרחורת:
    שבוע טוב :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ולגבי האוכל ללא גלוטן וללא לקטוז- אני עברתי בעבר גמילה ללא סוכר וללא גלוטן, וזה באמת עוזר למוח ולגוף לתפקד יותר טוב :מאושר:
    לגבי המותרת- קיים היום מגוון מתוקים ללא גלוטן ואת תמצאי אותם בשופרסל, רמי לוי (הכי זול מנסיון!), טבע ועוד :שמח1:
    בהצלחה יפה :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

איזה יופי!!!
    מקווה שגם אראה ירידה יפה השבוע 🙂
    אכן איתגרת את עצמך השבוע 😉
    כמו שאנאבלי אמרה לכי לאזור ללא גלוטן- יש שם כל מיני סוגים של שוקולדים וממתקים ולפי דעתי יש אפילו כריות ללא גלוטן, עוגיות ללא גלוטן מצופות שוקולד ( שלא חייב להיות שוקולד חלב )
    סופש מקסים אהובה!

אלמוני
    לא פעיל

ירידה יפה!! למרות הקשיים של חורף.
    לגבי תפריט החדש שאת מנסה. האם עשית בדיקות ובאמת יש לך בעיה??? כי אם תורידי גם גלוטן וגם לקטוז, איך תדעי מה גורם לך לבעיה? בת שלי גלתה רק השנה שיש לה בעיה עם לקטטז לאחר בדיקה כמובן.
    לגבי הטיפים, מעדנים 0% עם פירות דל לקטוז, היא אותם, גם גבינות כמו עזים חצי קשות . שוב, הכל תלוי ברמת הבעיה. את צריכה לנסות.
    לגבי מותרת, יש פתרון, אולי לא הכי טוב, אבל היא משתמשת בו. יש כדורים שלוקחים לפני מנה חלבית. כך שאם היא רוצה קינוח טוב חלבי, לוקחת כדור לפני האוכל. בהצלחה!!

אלמוני
    לא פעיל

כיף לך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    תמשיכי כך… :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

:אוהב: :אוהב:

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף