חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 7 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

עליתי קילו.
    אני בדרך כלל לא נשברת אבל הפעם ממש קשה לי.
    לא היו חריגות מיוחדות או משהו שאני יכולה לחשוב שבגללו עליתי קילו.
    אני הייתי די מדוגמת.. ואני אומרת די כי יש סיבה כנראה לעלייה הזו.
    אני מבואסת מאודו מרגישה שאני הולכת צעד קדימה ושניים אחורה.
    אוף :עצוב:

אלמוני
    לא פעיל

הי ברברה. מבינה אותך, כמה זה מבאס,
    ראיתי שכתבת הרבה די. אז כנראה היה מקום זה מעידות.יכול להיות שהגוף מגיב כל למשהוא שעבר לך השבוע. לא נורא! לא בוכים על מה שהיה!!!
    תעשי רישום, תפקידי והכל יסתדר. הירידה תגיע.

אלמוני
    לא פעיל

אותו דבר קרה לי בדיוק השבוע, ואני חקרתי את הנושא, מומלץ לשתות מים עם עלי פטרוזיליה כל יום על מנת לעזור לגוף להתאזן 🙂
    ברברה היקרה אני מבינה שזה מבאס גם אותי….. אבל חייבות להמשיך בכל הכוח בתהליך ובעזרת השם נראה ירידות יפות :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

את אומרת שהיית טובה השבוע למיטב ידיעתך ולכן אני חושבת שהעלייה הזאת פשוט לא בשליטתך, הגוף שלך עלה מהסיבות שלו.
    תמשיכי להיות מדוייקת ותראי שוב ירידות..אל תתייאשי ותהיי שמחה אנחנו פה בשבילך :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

היי,
    קודם כל תשתדלי שזה לא יפיל אותך, אני מבינה את הבאסה אבל אפשר בקלות ליפול מפה וחשוב שתהיי חזקה ולא תיפלי…
    את עושה רישום? אם לא – אז אני ממש ממש ממליצה לך, כל דבר שאת אוכלת, אפילו אם הגנבת קוביית שוקולד, אנחנו שוכחים אבל הגוף לא וזה מאוד יעזור בהנחה שהעלייה הייתה מחריגה מסוימת, ויכול להיות גם שלא – שהעלייה היא באמת מהצטברות נוזלים ואז תראי את הירידה בשקילה הבאה
    תרימי את עצמך ותמשיכי הלאה, התחיל שבוע חדש
    בהצלחה :אוהב: :אוהב:

גלית
    משתתף

נכון שזה מבאס מאוד, בייחוד אם היית מדוגמת
    אני גם ממליצה על יומן רישום
    ייתכן צבירת נוזלים, חוסר שינה, לחץ אחר…הכל יכול להיות אל תאפשרי לזה לקחת ממך את הבחירה באורח חיים בריא.
    תמשיכי בכל הכוח לעבר שבוע חדש ומוצלח יותר, עם אנרגיה טובה תתקדמי לארוחה הבאה, עזבי בצד השקילה תהני מהתהליך זה מה שחשוב אל תוותרי על הרישיון להגשים חלום, שמרי לעצמך בכיס כל הקילוגרמים שירדת במשקל.

תהיי חזקה!!! תאהבי את עצמך!!!

שיהיה לך שבוע מדוגם ללא מעידות…. :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מאמי לא להישבר!!
    אני יודעת שזה סופר קשה!
    גם אני מרגישה כמוך- אני יורדת ואז עולה ואז נשארת במקום ורק אחרי זה שוב יורדת שזה ממש מבאס…
    אבל אנחנו חייבות לזכור שזה תהליך וכמו בכל דבר יש עליות וירידות- ולפי דעתי העליות שלנו באות כדי שנדע להעריך את הירידות;)
    יכול להיות ששתית יותר מדי נוזלים ואז זה גרם גרם לעלייה- אני נשקלת בבוקר ואצלי נוזלים של יום קודם משפיעים אז אני מאמינה שאצלך בטח יש השפעה אם את נשקלת ושותה באותו יום…
    ממליצה לך בחום לנהל יומן אכילה! ובנוסף תרשמי פה אני לא סתם אומרת … ברגע שרושמים בפורום את התכנון את כאילו מצהירה ומתחייבת על משהו ואז הרבה יותר קל.
    אני פה לכל מה שאת צריכה אהובה!!
    נשיקות! :אוהב: :אוהב:

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות