- This topic has תגובה 1, 5 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
10/06/2017 בשעה 15:10 #102540
אלמוני
לא פעיללאחר ששבוע שעבר לא נשקלתי (המשקל נשבר והייתי צריכה לקנות חדש) נשקלתי אחרי שבועיים והמשקל מראה ירידה של 800 גרם ואני עכשיו 62.1. כלומר ירידה של 400 גרם בשבוע. מרוצה, שמחה ומרגישה סיפוק אדיר שההתמדה שלי משתלמת . אני היום נמצאת במקום ככ נכון ובריא ומאוזן. מנסה להיזכר אחורה לפני חמישה חודשים וחצי כששקלתי 80 ואכלתי בלי שליטה ובלי אבחנה זבל שעשה לגוף שלי ולנשמה שלי רע, ולא מבינה למה לא הפסקתי ממזמן.. למה לקח לי ככ הרבה זמן להבין שאין דרך אחרת מלדאוג לגוף שלך ולהזין אותו, וזה מעבר לירידה במשקל, זו ההרגשה הטובה, גם כשאתה מסיים לאכול ואתה שבע ולא מפוצץ, ואין בחילה וצרבת ואין כאב בטן כשאתה הולך לישון ולא נרדם מרוב שהקיבה כואבת, ואתה לא רב עם עצמך גם בחלום וכועס על עצמך על מה שאכלת ולמה אתה ממשיך לאכול את הזבל הזה שעושה לך רע.. סוף סוף יש לי שלווה בראש, שקט, מנוחה, אני לא דואגת למה יהיה ? מה אוכל? מה אלבש? איך ארד במשקל? אין לי דאגות אני יודעת שאני על המסלול הנכון הולכת בדרך היחידה שיש , שומרת על הבריאות שלי ודואגת לגוף שלי. שבוע טוב ובשורות טובות לכולם :אוהב:
11/04/2019 בשעה 22:49 #102541אלמוני
לא פעיל:אוהב: תמיד כיף לקרוא את ההודעות שלך!שבוע שעבר ירדתי 900 גרם ועוד אחרי שבועות!(מחר שקילה בהצלחה לי) הרגשתי כזאת תחושת ניצחון וירדתי מתחת ל80 קילו..לגמרי רואה את עצמי באזור ה60 אבל התהליך תלוי רק בי..מתי לדעתך תכנסי לשמירה מה הגובה שלך??אם אני זוכרת נכון את כמוני 165?
11/04/2019 בשעה 22:49 #102543אלמוני
לא פעילעוד דקה החלפת קידומת!!
11/04/2019 בשעה 22:49 #102545אלמוני
לא פעיליעלי את ממש מחזקת אותנו כאן , הגישה שלך כ”כ נכונה והתוצאות בהתאם תודה על השיתוף
נתת לי זריקת אנרגיה אחרי שבת .. ו..בקרוב אצלי… (אני עם אותם נתונים 1.65 והתחלתי עם 80+ חולמת להגיע ל 58-60..) :אוהב:11/04/2019 בשעה 22:49 #102547אלמוני
לא פעילבעיקר העובדה שיש תוצאות לעבודה…
פסיעה ואת מחליפה קידומת….כל הכבוד תמשיכי להפתיע.
פשוט חתיכת השראה! :שמח2:11/04/2019 בשעה 22:49 #102549אלמוני
לא פעילבהחלט זו המטרה שלי שאני כותבת כאן – לעודד אתכם שאם תתמידו זה יגיע.
הכי חשוב זה עניין ההתמדה ומי שהבינה את זה – תגיע ללא ספק למשקל נמוך יותר ותצליח לשמור עליו.
אל תחפשו שלמות – אף אחד לא מושלם כל הזמן – ואני בטוחה שגם חלי ממן בכבודה ובעצמה חוטאת לפעמים.. ומפספסת..
זה מובן מאליו שלכולם יש חריגות ויש ימים שאוכלים יותר והגוף צריך את זה ולא מאבדים את הראש ושוברים את הכלים בגלל זה
אבל כשמסגלים אורח חיים בריא ונכון ומאוזן.. אז לאט לאט הכול מסתדר.. גם אם יש נפילה או אכילה מופרזת.. זה מתאזן אם ממשיכים להתמיד בתוכנית..
גם אם התמדתם כל השבוע ובסוף השבוע לא רואים את זה על המשקל.. זה לא אומר שהכול לא טוב ולא עובד.. הירידה תגיע..
אין אפס.. גם אצלי לאורך הדרך היו ירידות ועליות לא ברורות.. החוכמה היא להמשיך ולא להפסיק .. לא לוותר על עצמכם אף פעם.. כי מה יש לנו אם לא את הגוף הזה לשמור עליו בחיים האלה? אין לנו גוף אחר אין דרך אחרת..
לא לתת לשום דבר להסיט אתכם מהדרך – כי בסוף זה יקרה, זו לא שאלה בכלל.. :אוהב: -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.