חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

עדכון שקילה….איזה מבאס זה לעלות על הגולם לאחר שבוע מדוגם ומתוקתק עם פעמיים ביום צעידות חמישה ימים בשבוע, ובשישי שבת צעידה אחת,כשאתה צמוד לתכנית כמו תוכי איך אומרים במשפחתנו?להיות מחוננת…ולא רק שלא לקבל משכורת אלא אפילו הגולם לוקח מהמשכורת הכללית 1.100 ק”ג:(:(:(: :סחרחורת: (דהיינו בשבועיים עליה של 1.500 ק”ג זה אומר שהמינוס 53 שלי חזר למינוס 51.500 ק”ג…. 😉 זה היה מאכזב… :המום:
    אך אתם כבר מכירים אותי, שהמספרים לא מנהלים אותי! מה גם שיכול להיות שזה בגלל כדורים הורמונלים שאני מקבלת לאחרונה בגלל ענייני נשים… :לאבטוח: ירדתי מהגולם ואני ממשיכה קדימה …זה לא יפיל אותי!!!!!!!!!!! :שמח1: זוכרים את החודש שעבר???שבועיים למעלה ושבועיים למטה….אז גופי לאחרונה קצת לא יציב… :לשון: העיקר שאני יודעת שאני 100% בתכנית .נ :מאושר: מקוה ששבוע הבא הגולם יאהב אותי יותר, 😉 ויבין שטעה ולקח לי בטעות מהמשכורת אז שיחזיר בריבית… :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    אוהבת את כולכם ומאחלת לנשקלים בימים הבאים תוצאות יותר מפרגנות וגם אם לא…שלא תיפול רוחכם!!!!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    רחלי ו.
    :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

הגולם לא לקח… הוא רק לווה…
    בשבוע הבא יחזיר כמו שאת אומרת בריבית.
    מתה על התמונה הזו :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

לא קרה שום דבר
    במיוחד אם את יודעת (האמת שגם אנחנו כאן יודעים) שאת עושה הכל פיקס ומרגישה מצויין עם זה
    שבוע הבא תקבלי מה שמגיע לך!
    שיהיה “שבוע חלי” מוצלח!!

אלמוני
    לא פעיל

תודה על העידוד פירגון…כמובן שממשיכים הלאה בחיוך ובאהבה…!!! :אוהב: :אוהב:
    מאחלת יום קסום ונשלט לכולם!!!!!!!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    והצלחה לכל הנשקלים היום….נא לא לשכוח לקבל כל תוצאה בפרופורציה!!! :מאושר:
    אוהבת רחלי ו.
    :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

תמונה נהדרת, וההרגשה בטח טובה כפליים.
    פשוט מדהימה.

אלמוני
    לא פעיל

לוקחת שאיפה עמוקה מהרוח החיובית והאיתנה הזאת, מההבחנה המדויקת בין עיקר לטפל ובעיקר מההשראה הגדולה שלך רחלי המדהימה וגם אורית, אורנה, שן-שן וגיא הנהדרים. אין לי מלים. רק לשבת בשקט ולהקשיב לכם בתשומת לב רבה… :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

לא יאומןןןן איזה שינוי……………כל הכבוד את תותחית. :צוחק:

אלמוני
    לא פעיל

רחלי מי כמוך יודעת לקבל גם עליות :המום: העקר שאת יודעת שאת 100% בתוכנית
    בשבוע הבא הגולם יחזיר לך ובגדול הוא פדו וחן אותך!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

הכל שטויות.שבוע הבא תשמרי ותיראי שהגולם יחזור להיות חבר.והתמונה הזו…. מביאה חשק לעבוד לכולנו :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

הי רחלי,
    ראיתי אותך וקיבלתי מוטיבציה, הזכרת לי למה אני בתהליך…מפרגנת לך ומתחזקת מתגובותייך בפורום, כל הכבוד :צוחק:

אלמוני
    לא פעיל

רחלי היקרה!
    כמה מוטיבציה ואנרגיה את נותנת..!
    אני רק בשבוע השני של התכנית, ואתמול בשקילה התאכזבתי קשות..הקפדתי על התכנית, עליתי חמש פעמים השבוע על האליפטיקל בבית, ועדיין המשקל לא הראה תזוזה של גרם..:-(
    האמת שיש כנראה סיבה טובה לחוסר בתזוזה..ענייני הפעם בחודש לנו..:-)
    עדיין היה לי קשה לא להתאכזב, היום התחיל שבוע חדש ואני בונה לעצמי את האנרגיות מההתחלה,
    את עוזרת המון עם הרוח והכוח המדהימים שיש בך!
    תודה וכל הכבוד לך, את נראית מדהים!
    מודל לחיקוי!!
    ודרך אגב, הגולם פשוט התחרפן מהחום, בגלל זה לא נתו לך משכורת השבוע!!
    ברור לי שהוא כבר מתאפס על עצמו, וחוזר לחייך אלייך ובגדול!
    שבוע טוב,
    דנה

אלמוני
    לא פעיל

אין מה להשוות 1.100 ק”ג ל50 פלוס.. :שמח2:
    כמו שאנחנו מכירים אותך, שבוע הבא תקבלי פיצוי, כי כזו את-מחוננת :אוהב: :אוהב:

המון הצלחה 😉

אלמוני
    לא פעיל

איזה כיף לקרוא את התגובות!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    הפירגון האהבה והרוח שנושבת בפורום הזה זה פשוט מרומם את הנפש לשמים!!! :מאושר:
    כיף לדעת שדבריי נותנים מוטיבציה וחיזוק זו המטרה של כולנו…להתחזק אך לחזק!! :מאושר:
    ומה שהכי מדהים שלפעמים יש כאלה ש”בקנטים”אך נותנים עידוד תמיכה ומילים חמות לאחרים על אף מצם הדומה!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    אז שנלמד אחד מהשני…נחזק ונתחזק…!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    ובהזדמנות זו תודדדדדדהההההה עננננקקקקקקייתתתתתתת!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    לאורנה שלנו מנהלת האימפריה שלא מפספסת אף אחד!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    אוהבים אותך אורנה!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    רחלי ו.

מוצגות 13 תגובות – 1 עד 13 (מתוך 13 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות