חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 4 תגובות – 16 עד 19 (מתוך 19 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

להגיד wowwwww ענקי.
    רחלי את מ ד ה י מ ה .
    המון מזל טוב,אושר ובריאות.
    השינוי שעברת מדהים ואני יודעת משיחותנו הלא מעטות שעברת שינוי.
    מאחלת לך את כל הטוב שבעולם,שתמשיכי להיות מאושרת מכל מה שאת עושה.
    שתמשיכי להעניק לנו את כל התובנות שיש לך מהתוכנית ובכלל.
    באהבה ובהערכה גדולה
    אוסי :אוהב: 🙂

אלמוני
    לא פעיל

מפיצה חיוביות והשראה לסביבה ומקבלת בחזרה בגלי אהדה ואהבה :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: איזה יופי! בא לי לצטט לך את חנה סנש שאמרה: “אלי, אלי, שלא יגמר לעולם.” :שמח1: :שמח1: :שמח1: :שמח1: :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

אני לא אפרט תודה אישית שם שם אך ראו הודעה זו כאישית :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    תודה ענקית על הפירגון ואיחולי המזל טובים שלכם…זה ריגש אותי מאוד!!!! :אוהב: :אוהב:
    שמחה להיות חלק ממשפחת ממן הענקית!!!!!!! :אוהב:
    מאושרת שזכיתי בחלי ממן המדהימה באישיותה ובתוכניתה!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    מודה לאל על המתנה שהעניק לי בדמותה של איה המדהימה שעוד לא ייצרו את גודל היריעה המתאים שיכיל את המילים על אישיות נדירה כזווכל מה שאתם קוראים כאן באתר ובפייס זה רק מעט מן האמת על הנפלאות שהיא מחוללת בנו כשליחתה הנאמנה של חלי!!!!!! :אוהב: :אוהב: שולחת לך מכאן איה, חיבוק ע נ ק ואוהב!!!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    מודה לאורנה שקיבלה על עצמה לנהל את הפורום המדהים הזה…כי אף אחד עולם לא יכול להתחרות עם המילים,הסיפורים,ומשפטי השפר שאת שולפת לכל אחד ואחת אישית בזמן ובמקום הנכון…ולכל אירוע ,חג או שבת קולעת בול למטרה!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    מדה לך אורנה מנהלת האימפריה על כל הפירגון והמילים המחזקות,על תשובותיים ופעולותייך המהירות…והפעם מודה לך באופן מיוחד…על שהעמדת אותי מול המראה באמת מה שעדיין לא העזתי לעשות אחרי שהישלתי את 53.1 הק”ג זה צרוף התמונות ביחד של הליפני..והאחרי…כמו כל סיפורי ההצלחה בתמונה אחת שהימחישה לי בבת אחת ו…גרמה לי לטלטלה מאתמול בלילה…
    אוהבת אותך מאוד ומעריכה המוןןןןןןןןןן :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    ואחרונות /ים חביבות/בים אחיותי/אחיי למשפחת ממן המורחבת… :מאושר:
    שמחה ומאושרת שזכיתי להיות חלק מכם!!!עונג הוא לי לקרוא את תגובותיכם על ההשראה שאתם שואבים ומקבלים ממני…והרי זו המטרה!!!!!!!ותמיד תזכרו שהכל הכל אפשרי, רק תלוי כמה אתה באמת רוצה????!!!!והכי חשוב לקבל הכל בשמחה ובאהבה גם את העליות שבדרך זוכרים????
    וכשמועדים ונופלים לא להצטער ולהתאבל אלא לחבוש את הפצע ופשוט לדלג על המהמורה שגרמה לנפילה ולהמשיך הלאה… 😉 ותמיד לדעת שאורך רוח וסבלנות תמיד תמיד משתלמים מאוד!!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: ועם מינוס 53.1 ק”ג אף אחד לא יכול להתווכח!!!!! 😉
    אז שוב…המון המון תודות אישיות לכולכככםםםם!!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    שמחה לחלוק אתכם את יום הולדתי ה50 עם מתנה כ”כ שווה=מינוס 53.1 ק”ג!!! :מאושר:
    אוהבת מאוד ומאחלת הצלחה לכל אחד ואחת מכן/ם בשלב בו הוא נמצא ובדרך אל המטרה אליו רוצה להגיע!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    רחלי ו
    :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

אין עלייך כל הכבוד :מאושר: :מאושר:

מוצגות 4 תגובות – 16 עד 19 (מתוך 19 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות