חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אז בדיוק לפני שבוע אני כאן התחייבתי לעצמי ולכם שאפתח דף חדש, ואחר התגובה המדהימה של רחלי – דף מחודש עם תיקונים …
    אז מאז קרו דברים…
    החזקתי מעמד כמו ילדה טובה בדיוק 4 ימים עד יום ראשון …
    ביום ראשון נשקלתי (כי זה יום השקילה שלי) וראיתי ירידה יפה של 600 גרם (למרות ששבוע שעבר לא היה מושלם מבחינתי…) – שמחתי נורא, אמרתי שהשבוע אשמור הכי טוב שאני יכולה וביום ראשון הבא אעדכן אתכם על שתי ירידות יפות….
    אבל… ביום ראשון עזבתי את העבודה הנוראית שעבדתי בה…….סוף סוף היה לי את האומץ לקום וללכת, היה לי שם רע מכל הבחינות :עצוב: :עצוב:
    קיבלתי תמיכה גדולה מבעלי ומההורים שאמרו שעשעתי צעד נכון….
    מצד אחד הרגשתי הקלה ומצד שני יש לי דאגות וחרדות מפני מה יהיה ומתי אמצא משהו טוב…כל זאת: משפחה עם שני ילדים קטנים… בקיצור אני מנסה לנוח, לקחת מזה את הטוב ביותר, אבל…. כבר ביום שני וגם אתמול בלילה לא יכולתי להרדם ואחרי שהיה יום מדוגם מבחינת הארוחות אכלתי את כל המקרר בלילה :עצוב: :עצוב: אני יודעת שזה היה מתוך עצבים, וידעתי גם כשעשיתי את זה אבל לא יכולתי לעצור, פשוט לא יכולתי….
    קמתי עם הרגשה נוראית, בכיתי, מצד אחד אני מרגישה את השרירים (כי חזרתי לכושר) ומצד שני הבטן שלי מתפוצצת :עצוב: איזה באסה, איך אני הורסת, מסתובבת סביב הזנב של עצמי…
    מכינה אוכל של חלי, משקיע, קונה ארטיקטים חינמים, עושה כושר..ו…נופלת…והכל הולך לפך…
    אבל עם ההרגשה הזו, החלטתי שאני עושה קפה עם תמר, לוקחת את עצמי והולכת לחדר כושר, להוציא את כל העצבים על ההליכון…אני אמשיך היום רגיל ואנסה לשכוח את היומיים הנוראים האלה, ואני מכינה את עצמי שלא תיהיה לי ירידה כמו שציפיתי… בקיצור די נלחמת עם המחשבות של עצמי…
    בבקשה תעזרו לי לצאת מזה….תגיבו , תייעצו…מישהו היה במקומי? אני ממש מרגישה חרדות, עצב, באסה…וגם זה שנשברתי, כאילו הוכחתי לעצמי שאני חלשה… :עצוב:
    אז נכון, שאלה הם החיים ויש לפעמים נפילות מכל הכיוונים ובכל התחומים וקמים וממשיכים, ואני אמצא מקום עבודה שיהיה לי טוב בו, אני יודעת את זה אבל מתי??? איך?? איפה?? אני יודעת שאגיע בסוף לשמירה שאני כל כך חולמת אליה (בסך הכל 2.5 ק”ג) אבל מתי כבר??? כמה אפשר ליפול?? אין לי כוח כבר….

אלמוני
    לא פעיל

קודם כל, כל הכבוד על הירידה! (הנה..יש כוח!!!)
    תשכחי ממה שקרה בלילה, הבטן כואבת והמצפון מציק-אני מסכימה אבל הטוב ביותר עבורך הוא להמשיך הלאה!
    אני איתך עכשיו ברגע זה מקבלת החלטה שהשבוע הבא הולך להיות השבוע הכי מדוגם שלך מתחילת התוכנית,מסכימה?!
    את האוכל הטעים והבריא את מכינה,
    את הדברים החינמיים את קונה, מה חסר פה??
    קצת רעל בעיניים!!
    העיצה שלי היא תמיד לשנן את המטרה בראש,זה כ”כ עוזר… בד”כ אצלי המטרה תתחיל להתנגן בראש כאשר עומד לפני פיתוי.
    לא אחת מצאתי עצמי עומדת מול אחת העוגות שהכנתי ופשוט ממלמלת:
    “לא, זה לא שווה את זה, את יודעת, נכון?! אז למה לעשות את זה לעצמך?”
    ואז מסתובבת הולכת-כי כבר אין חשק, המטרה, משקל היעד כ”כ שווה יותר עד כדי כך שהעוגה הופכת חסרת טעם לידו – ואת, כ”כ כ”כ קרובה, הצלחת להגיע עד לפה, יש בך כוח!! הוכחת לכולנו… שנני לעצמך תמיד את המטרה, אל תנסי סתם להתגבר, תזכרי שאת מתגברת על מכשול כדי להגיע לעבר השני, לעבר היעד!

מה את אומרת?! את מסכימה?
    טיפת רעל (במובן הטוב של הביטוי, כן?! 😉 ) תשנה הכל…וזה משהו שקיים אצלך, תיראי לאיפה הגעת, כמה מעט נשאר לשמירה ואיך הצלחת להיות מתוקתקת השבוע ולראות ירידה יפה כזו.

:אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

מבינה לליבך ומחבקת חיבוק דוב :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    תשתדלי להישאר אופטימית ולחיות את היום… תסתכלי על הצעד החכם שעשית באיזו נקודה היה לך יותר טוב, בזו שהיית או בזו שהינך? 🙂 🙂 🙂
    תראי איזה צעד עשית, לקום ולעזוב מקום עבודה שלא היה לך טוב בו? זה מעיד עליך כעל בנאדם שאכפת לו וחשוב לו מעצמו :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    אז נפלת קצת אז מה קרה? נפלת כשיש לך 2.5 צעדים מהמטרה… את כ”כ קרובה ואין לי ספק שתגיעי.. אנחנו לא יכולים לשלוט על כל הרבדים של חיינו בבת אחת, אז שיחררת קצת רסן… לא קרה כלום :אוהב:
    אל תלקי את עצמך, תאמיני שיהיה טוב כי כבר טוב :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    מאחלת לך המון הצלחה יום קסום ומלא באופטימיות… 🙂 🙂 🙂

אלמוני
    לא פעיל

גליה יקרה, נא לא להבהל!!!!!את אדם ולא מלאך!!!! 😉
    זה טיבעי וקורה לכולם שיש ימים גרועים עם נפילות…!!! 😉
    במיוחד כאשר קורים דברים מעצבנים או כואבים שמציבים אותנו במצב של חוסר אונים… 🙂
    קודם כל תשמחי שעזבת מקום שלא היה לך בו טוב… 🙂 תשמחי שיש לך בעל והורים מגבים ותומכים! 🙂 תשמחי שהיית מדוגמת כמה ימים והיצלחת לעבוד יפה! 🙂 מה שאומר שאת יודעת ויש לך לאן ולמה לחזור!!! :מאושר: תיזכרי בתחושה שאחרי השקילה עם 600 גר' פחות!! :מאושר:
    תשמחי שהיצלחת לפתוח דף מחודש….כי לפעמים אנחנו רק מבטיחים לעצמנו מבלי להצליח לבצע!! :מאושר:ואם אפרט עוד..על מה יש לך לשמוח(כמו הילדים המקסימים…כמו הספורט..)את תראי שאין סיבה להרגשת החולשה אלא של עוצמה וחוזק!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    מי שמעזה לקום וללכת ממקום שרע לה מבלי שיש לה משהוא אחר בטוח ביד זה מעיד על אופי!! :מאושר: לכן אל תילחצי מהתחושות שיש לך ומהחריגה שהיתה זה טיבעי וקורה… 😉 פשוט במקום להישבר להיות עצובה תלכי למקום ששם את שולטת ונתון רק בידייך ולהחלטותייך ,מקום בו את המעביד והמעסיק של עצמך…אל תתני לשום דבר לנהל אותך!!תהיי את המנהלת!!!וכשאת המנהלת את רואה תוצאות מרשימות!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר:
    סומכת עלייך שתימצאי כוח…תחייכי קבלי את הדברים בפרופורציות..והשאר ייסתדר!! :מאושר:
    מחזיקה לך אצבעות ושולחת לך מפה אנרגיות חיוביות וכוח להרים את עצמך ולשעוט במרץ אל המטרה הכ”כ כ”כ קרובה!!! :אוהב: :אוהב: :אוהב:
    רחלי ו.
    :אוהב:

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות