חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    lee maman
    מנהל בפורום

שלום אני אצל חלי כבר 5 שנים ורצתי קצת לספר לכם את סיפור חיי ותילמדו ממנו את “מוסר השכל”. אז כך שמי ענבל בת 29 התחתנתי בגיל 21 (שחשבה שהיא הכי רזה) עם עודף של 28 קילו מיותרים גרנו אצל אמי במשך שנתיים ואני לא עבדתי רק בעלי ואחרי זה עברתי לבית ומצב הכלכלי הדרדר שהגענולמצב שהיחזרו לנו תשלומים וחובות ואני ניסתי להיתקבל לעבודה ולא הלך לי ורק בעלי עבד נכסתי להריון מבני הבכור ובכתי לבעלי איך נביא ילד לעולם אם אנחנו לא מיסתדרים כלכלית בעלי היה מחבק אותי והיה אומר לי אל תדאגי יהיה בסדר עד שיום אחד אמרתי זה לא עסק אני הולכת להביא ילד לעולם אני צריכה לדאוג לו שהיה לו אוכל בבית הלכתי ללמוד אצל נאווה קולז' פדיקור מניקור אצל (אמא שלה אתי המדהימה) . ותוך כדי לימודים התחלתי לעבוד ללכת לבתים עם בטן כזו גדולה בכדי לעשות לאנשים רגליים ולא ראתי שום דבר. ראתי רק איך אני מפרנסת את בני שעוד מעט יגיח לעולם ואני צריכה לאכיל אותו. ואבי היה אומר לי תשבי בבית אני יתן לך כסף איך את יכולה ללכת ולעבוד עם בטן כזו .
    אני הייתי אומר לו אבא אני לא רוצה ממך כסף יש ברוך השם יש לי שני ידיים ושני רגליים בשביל לעבוד ולפרנס את בני וכך היה .
    ואחרי שילדתי את בני נרשמתי לחלי היקרה שכל שבוע ביום רביעי הייתה נותנת לי כוחות להמשיך הלאה גם שוב ראתי את המטרה איך אני מרזה 28 קילו. והשעלתי מגופי והתפתחתי בעבודה שלי פתחתי קלינקה והרגשתי טוב. מעצמי מאיך שאני ניראת ומהפרנסה ואז נכסתי להריון מבתי ושוב לא הפסקתי לעבוד לרגע העליתי 15 קילו בהריון של בתי היתחלתי לעבוד קופאית ואחרי זה התקדמתי נהיתי מפקחת, ומנהלת עם משכורת טובה רכב צמוד.
    עברתי לנהריה וברוך השם הכל נהיה בסדר המוסר הוא כוח רצון לא משנה במה בעבודה להרזות הכל תלוי בכוח רצון שלכם והצבת מטרות בחיים ואני מציבה לעצמי מטרות ומיישמת אותם.

* אני מקווה שנהנתם לקורא שהיה לכם שבת שלום ועוד דבר ברגע שהיה לכם סבלנות ואהבה בינכם הכל יבוא פרנסה , הרזיה , כל מה שאתם תירצו זה יתגשם לכם אם רק תאמינו בו .

שבת שלום ענבל ב ה צ ל ח ה .

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות