אז זכרתי שאפשר כמותרת סופגניות של רולדין לפי מספר הקלוריות אבל לפי מה שראיתי בפורום- בתשובות משנים קודמות… אין תשובה ודאית:(
חלק כתבו שלא להסתמך על הקלוריות וחלק חישבו ואכלו כמותרת…ומישהי כתבה שסופגנייה אחת של רולדין יכולה להגיע ל800 קלוריות לפי שנתיים בערך ( היא כתבה שככה אמרו לה בקבוצה) אז מה שאני שואלת אם באמת אפשרי כמותרת לחבר סופגניות כמותרת (במקרה של רולדין)
שוקלת לאכול 2 למותרת:
שוקולטה בלייאנקו וריבה קלאסיתחלי ממן 14
שוקולטה ביאנקו-גנאש קרם חלב איטלקי בציפוי שוקולד בלגי וצ'ייסר שוקולטה אגוזי לוז ( 363 קלוריות) + קלאסית -190 קלוריות זה ביחד 553 שזה אפילו לא מגיע ל600
אני מצרפת קישור של כל הסופגניות שהם מציעים השנה כולל הקלוריות… http://www.roladin.co.il/%D7%97%D7%A0%D7%95%D7%9B%D7%94-2016
היי אני לא חושבת שמישהו יכול להגיד לך באמת כמה קלוריות יש בסופגניות שלהם כי זה תלוי כמה שמן נספג. אני כן יודעת שבסופגנייה אחת גדולה נספג משמעותית פחות מבשתיים בינוניות בגלל ששטח הפנים קטן יותר. האמת שנשמע לי מוזר 190 קלוריות לסופגנייה כי רק כף שמן אחת היא 100 קלוריות וזה טיגון עמוק..
לא הייתי מסתכנת אלא אוכלת אחת גדולה וזהו..
אנו עושים שימוש בקובצי Cookies לצורך תפעול תקין, שיפור חוויית המשתמש, ניתוחים סטטיסטיים והתאמת תכנים ושיווק.
המשך השימוש באתר מהווה הסכמה לשימוש ב-Cookies.
למידע נוסף: מדיניות הפרטיות