חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 4 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
  • #109833
    אלמוני
    לא פעיל

    ביום חמישי סבתא שלי נפטרה, ומאז המצב שלי פשוט איום.

    אני לא נמצאת בתכנית בכלל. יכול להיות שזה בגלל שאני ממש עצובה,אבל לא רק..אני נמצאת המון בשבעה, עוזרת ונמצאת עם המשפחה, וכל היום מתבלגן לי. אני לא אוכלת כל 3 שעות, אוכלת רק שטויות ומאכלים משמינים שהדודות מכינות..

    אני לא יודעת מה לעשות… איבדתי כיוון ואני בטוחה שעליתי לפחות קילו..אני לא חושבת שאני אלך לשקילה השבוע. אני לא אתמודד עם העלייה..

    מה עושים? איך חוזרים לתלם?

    #109835
    אלמוני
    לא פעיל

    מותק. תרשי לעצמך להתאבל, להיפרד. תסלחי לעצמך על שאת לא ממש בתוכנית, זה לא זמן לייסר את עצצמך יותר.
    אני בטוחה שתדעי לאסוף את עצמך, יש לך את הכוחות וכבר הוכחת לנו כי הם קיימים אצלך. נמשיך ללוות אותך ולתת לך כח!
    ואת תנסי לחזור ארוחה ארוחה, עם כל נפילה תנסי מיד לחזור ואם את ממש לא מצליחה אז חכי שתגיעי לסביבה שלך, בכל מקרה הלוואי והיית מוצאת כוחות להגיע לקבוצה בכל זאת – גם אם לא תישקלי תקבלי המון כח!!!! וגם תתאווררי מעט מהאווירה, תעשי גם משהו עבור עצמך בטרוף שאת נמצאת בו עכשיו.
    מחזיקים לך אצבעות.

    #109837
    אלמוני
    לא פעיל

    במקרה נכנסתי לפורום וראיתי את ההודעה שלך..
    מאמי אני יודעת שזוהי לא תקופה קלה וקשה להתמודד עם אובדן של אדם יקר אך הבריחה לאוכל היא לא הפיתרון. נכון שאין לך ראש לתוכנית ולארוחות המסודרות כרגע אבל אולי דווקא המצב של להישאר בשיגרה יעזור לך להתמודד בצורה טובה יותר בלי שיש לך עוד דברים לחשוב עלייהם ולכעוס על עצמך.
    אל תשכחי שאת בן אדם עם רגשות ולא רובוט, קורה שנשברים, שנופלים, בעיקר במצבים קשים כאלו אבל לצערנו אלו החיים וצריך לדעת להתמודד עם כל מה שמגיע.
    אל תכעסי על עצמך עכשיו כי זה לא יעזור, תחזרי לאכול מסודר, גם אם לא בדיוק לפי התפריט אז תשתדלי ללכת על מאכלים יותר בריאים כמו פירות ירקות לחם ולא שטויות.
    עברת דרך ארוכה ואני גאה בך מאוד, כדאי לך ללכת לקבוצה גם אם עלית, זה ייתן לך הרבה כח ומוטיבציה וחיזוקים.
    מאמינה בך ואוהבת אותך
    (אני מקווה שהבנת באיזו שני מדובר- זאתי שבזכותך תפסה את עצמה בידיים והגיע לחלי גם.)

    #109838
    אלמוני
    לא פעיל

    היי בת אל…
    משתתפת בצערך…שלא תדעי עוד צער…
    חשוב לי שתדעי ותביני שאוכל לא באמת מנחם ומפצה..
    השתדלי בתקופה קשה זו להיות ערוכה עם אוכל ולא עם שטויות..ולעשות כמיטב יכולתך..
    יהי זכרה ברוך.
    בהצלחה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות