חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שלום רב.בחודש האחרון הורדתי רק חצי קילו.בסהכ עד עכשיו הורדתי תוך 11 חודשים 24 קילו.הירידות הן נורא איטיות.100.200 גרם בשבוע.השבוע מאוד השתדלתי.בלי מותרות אסורות.השתדלתי כמו בשבועות הראשונים.לצערי הרב המשקל הראה שלא עליתי ולא ירדתי כלום.אני רוצה לציין שאיני עוסקת בספורט כלל ועד עכשיו לא הרגשתי שיש בזה בעיה .זה גם סבב שני שלי בדיאטה של חלי.בזמנו הורדתי 30 קג גם בלי ספורט.רציתי לשאול מה עלי לשנות ומה לעשות כדי להאמין שאני עדיין מסוגלת לירידות יפות וגם מבקשת תפריט שפעם חלי נתנה באיזה שיעור של מוצרים מדויקים.תודה מראש

אלמוני
    לא פעיל

שלושת המרכיבים המרכזיים בהרזיה הם אכילה נכונה, שתיית מים וספורט. כמובן שאפשר לרדת במשקל גם אם משפרים רק אחד מהדברים אבל שלושתם ביחד משיגים תוצאות בטוחות ויותר גדולות.
    אני ממליצה לך לנסות לעשות שבוע של רישום- לרשום בדיוק כל דבר שאת מכניסה לפה וכמויות מדויקות ולהביא למנחה (אם את בקבוצה) או אפילו לבדוק בעצמך, אולי יש דבר שאת חורגת בו ואפילו לא שמת לב והוא מאט את הירידה. תשימי לב גם לכמויות המים שאת צורכת, אולי הן מעטות מהנדרש-מים מאוד משפיעים על קצב חילוף החומרים (המלצה אישית- כוס לפני ואחרי כל ארוחה..ככה בוודאות תגיעי ל12 כוסות).
    ואם כל זה לא עוזר- אז כושר. זה לא חייב להיות כל יום הליכה..אפשר אפילו להתחיל עם פעמיים-שלוש בשבוע לחצי שעה..אבל זה וודאי שספורט מזרזר ירידה ומעבר לזה גם מעצב את הגוף
    חשוב להדגיש שבכל פעם שאנחנו מתחילים “דיאטה” הגוף מקבל סוג של טראומה..ואומנם הפעם הקודמת הצלחת להוריד 30 ק”ג, אבל היו-יו הזה של הגוף פוגע בקצב חילוף החומרים וקצה הירידה בהתאם..גם יכול להיות שאת מאוד קרובה למשקל תקין ואין לך עודפי שומן גדולים בגוף, ולכן הירידות הן יותר קטנות בהתאם.
    והכי הכי חשוב- כל ירידה זאת ירידה!! קבלי את זה באהבה!!
    ירידה של 200 גרם עדיפה על עלייה של קילו.
    מקווה שעזרתי, בהצלחה 🙂

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות