חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

אחרי כמעט חודש וחצי של שמירה על תפריט מאוזן אתמול אמרתי שאני אוכל את המותרת שזה פיצה אבל בגלל שלא אכלתי כמה שעות טובות לפני כן הפרזתי ואכלתי הרבה יותר מן המותר.. קמתי היום עם רגשות אשם וכאבי בטן.ועוד לא התחיל היום אכלתי משהו שלא הייתי צריכה לאכול.איך ממשיכים מפה? הבטחתי לעצמי שהפעם אני אעמוד בזה ולא אחדל עד שאגיע למשקל שבו ארגיש בנוח עם עצמי אשמח לעצות לפני הנפילה הבאה.

אלמוני
    לא פעיל

שירן,
    תניחי את רגשות האשם בצד, תמשיכי הלאה, תיצמדי לתפריט. מה שהיה היה.
    אם תלקי את עצמך ותרגישי רע זה לא יקדם אותך לשום מקום, אלא תרגישי עוד יותר רע, מה שיגרום לך כנראה לאכול יותר.
    טיפ שלי לפני נפילה הבאה:
    תזהי ותדעי לשים את האצבע מתי את נופלת – עייפות, שיעמום או הפרזה באוכל כי לא אכלת כמה שעות טובות (כמו שקרה לך אתמול).
    תאכלי את הארוחות כל שלוש שעות, אם את מזהה שנורא בא לך משהו מעבר –
    קודם כל תשתי שתי כוסות מים, תעצרי למשך חמש דקות ותחשבי אם באמת את צריכה את זה ואם עדיין בא לך משהו, תמיד יש תחליפים – סוכריית מותר, קינוח חופשי (ג'לי תות דיאט, סלט גזר מתוק) ותצאי מאזור הסכנה, מהמטבח או כל מקום אחר.
    אז תמשיכי היום הלאה, לא משנה מה עשית עד עכשיו, תעשי “מחק” ותמשיכי בתוכנית כפי שהיא, תאכלי את הארוחה הבאה.
    בהצלחה :שמח1:

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות