חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי לכולם,
    קוראים לי אלינה, אני מתחתנת עוד חודש ונורא לחוצה להוריד משקל, עושה פעילות גופנית ומשתדלת לאכול מסודר, אך כל זה לשווא.
    בעברי התאמנתי מגיל 14, הייתי במכון כושר במשך שלוש שנים, לאחר מכן עשיתי הפסקה של שנה וחצי שנתיים.
    כיום חזרתי שוב להתאמן לקראת החתונה, משקלי כיום הוא 70 ק”ג, מעולם לא שקלתי ככה וזה מאוד מדכא ומאכזב.
    אודה אם מישהי תוכל לייעץ לי ולעזור לי על אכילה נכונה ומסודרת על מנת לרדת במשקל ולשמור עליו.

אלמוני
    לא פעיל

דבר ראשון ועיקרי – בלי לחץ ובלי פחד!!! זה לא יתכן כלום פרט לדכאון וייאוש מיותר!
    מה שאני מייעצת לך הוא פשוט להיות רגועה וסבלנית, כמו שלא משמינים ביום, יומיים, כך גם לא מרזים ביום, יומיים…
    מנסיון אני אומרת לך, מה שהכי עזר לי לרדת במשקל ולשמור עליו – זה שאני אוכלת כשאני רעבה ושאני מסיימת לאכול כשאני שבעה… והכי חשוב הוא לסמוך על הגוף שלנו כי הוא יודע כמה הוא צריך לאכול ומתי. ואת תראי שכאשר תתחילי לסמוך על גופך ולהחזיר לו אהבה הוא בחזרה יחזיר לך… הכל תלוי איך אנחנו מתייחסים לגופינו…. אם אנחנו מרעיבים אותו ולא סומכים עליו, אז הוא בעצם לא סומך עלינו יותר ומאט את חילוף החומרים כי אנו לא נותנים לו את האנרגיה הדרושה לו, הוא בסך הכל מבקש אנרגיה בשביל להתקיים ולקבל כוח ולא בשביל להשמין…
    תסמכי על גופף והוא יסמוך עליך בחזרה:)
    מזל טוב והמון הצלחה!

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות