חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

ואני בכל זאת כאן!!!
    ימים לא משהו עוברים כוחותיי, אז בינתיים עד שאני יאסוף את עצמי ולא יעלם לעוד תקופה אני כאן לאחל לכל הלוחמים, השורדים, הנחושים….. תמשיכוווווווו, תתמידווווווו, תצליחוווווו :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

עצם זה שאת עדיין כאן איתנו מוכיח שאת עדיין מאמינה בעצמך ויודעת שאת מסוגלת לכל מה שרק תרצי. תמשיכי להאמין בעצמך כי אני מאמינה בך אז אין סיבה שאת לא תאמיני!!
    שיהיה שבוע קל מכל הבחינות ועדכני אותנו איך הולך :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

למה לחכות עד שתאספי את עצמך??? למה שלא תחליטי שאת אוספת את עצמך כבר עכשיו ולא נעלמת לשום מקום ושום תקופה אלא נישארת איתנו?????
    אני מאחלת גם לך שתמשיכי תתמידי ותצליחי!!!!!
    :אוהב: :מאושר: :אוהב: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

עובדה, את עדיין משדרת את לא רוצה להפסיק.את זקוקה לעזרה והפורום כאן בשבילך.לכולם יש ימים טובים יותר וימים טובים פחות. כולנו לוחמים, שורדים, נחושים לפעמים נשברים, נעזרים וממשיכים ואת איתנו בדרך הזאת

אלמוני
    לא פעיל

רגשת אותי ברמות וגם אתגרת אותי. הלכתי לקרוא אם כל ההודעות שלך מהחדשיים האחרונים והיה לי מרתק ומרגש מאוד, אבל הכי הכי טלטלה אותי התשובה שענית היום לטל… התרשמתי שאת מדהימה, אסרטיבית וחזקה אבל לא נעזרת מספיק. התרשמתי שאת אוהבת לקרוא ולכתוב בפורום ועושה את זה בצורה נפלאה ואחר כך מסתגרת בתוך השבלול שלך שמלא במעדנים להמממווון זמן , מתרוקנת מכל הכוחות ואז חוזרת עם החלטה חזקה ואיתנה!!!! ושוב נעלמת. זה נורא קשה לעשות מה שאת עושה . כל הנפילות לעומקים מטורפים והטיפוסי סנפלינג בחזרה על הקירות התלולים והחלקים גוזלים ממך כל כך הרבה אנרגיה שאולי לא נשארת לך אנרגיה להתמיד? ובעצם מילת המפתח שלנו היא התמדה. את רוצה לחשוב על זה עוד קצת -סבבה. אבל אם את מחליטה לעשות את זה, מה דעתך לרתום לעזרתך את כל הכלים שרק אפשר ולא להסתמך יותר מדי רק על החוזק שלך??? כאן בפורום יש כמה בנות שיחבקו אותך בחום (מנסיון) ויעודדו בשמחה כל צעד קטן שתעשי וייעזרו לך להתמיד בתהליך. בא לך להשאר אתנו? את ממש מוזמנת. זו פעם שניה שאני מזמינה אותך לעלות. דרך צליחה, חמודה והשארי בסביבה גם אם קשה לך :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

ואת בכל זאת כאן… וזה מה שחשוב ומצביע על הרצון שלך להישאר במסגרת, בתוכנית, בפורום ולבחור בדרך הנכונה.
    הימים הקשים יעברו ותשובי לחייך אלינו ולעדכן על הצלחות אין לנו ספק בכלל.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות