חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
  • This topic has תגובה 1, 2 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by אלמוני.
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,

אני פשוט חדשה בתוכנית אז עדיין עם הרבה שאלות..
    קצת רקע: ב-9 החודשים האחרונים העלתי 9 ק”ג והגעתי למשקל שיא. עברתי דירה והתזונה שלי היתה מבוססת כל כולה על ג'אנק פוד. החלטתי להרשם לתוכנית לפני שבועיים ואין שמחה ממני. קודם כל, הספקתי לרדת 3 ק”ג. דבר שני אני מרגישה סוף סוף בשליטה על הגוף שלי- מה שהיה ממש חסר לי..

כרגע אני בתפריט של 1500 קלוריות שנקבע ע”י המנחה למשקל התחלתי של 97 ק”ג, אני לא עושה ספורט בכלל.

ואחרי ההקדמה הארוכה, 3 שאלות:

הבנתי שאסור שוקולד בתוכנית בכלל. ה”עונג” שלי אחרי ארוחה זה קובייה-2 של שוקולד מריר.
    האם אפשר מדי פעם להחליף את חטיף האנרגיה שמותר פעם ביום בחטיף שוקולד פרה של 92 קלוריות ולאכול ממנו במהלך היום (נניח 2 קוביות בבוקר, 2 בערב)? או שהוא לגמרי לא בתוכנית ואאלץ לחכות למותרת שלי כדי להתענג שוב על שוקולד? החטיף – https://www.elite.co.il/areas/uploads/7361c94c-80dd-4733-b177-92ba11899b68.png

בנוסף, בימי הקיץ החמים נהגתי להתפרע עם גלידות שמנת סופר משמינות.
    מצאתי לי נחמה בגלידה לייט מיני סנדוויץ' (http://www.m-shuk.co.il/Images/6681089.jpg)
    כתוב שם שמדובר ב-48 קלוריות ליחידה, אבל הגלידה מכילה 2 פתיבר קטנים שבעצם הם אמורים להוות מנת פחמימה כשלעצמם, לא?? (או לפחות ככה אני מתייחסת אליהם כשאני אוכלת אותם במנת הפחמימה של הבוקר..)
    קודם כל, כיצד להתייחס אליה? כאל פחמימה או חלבון גבינה?
    בגלל שהערך הקלורי שלה נמוך מהמותר, האם מותר לאכול ממנה יחידה וחצי (סה”כ 72 קלוריות)? והאם גם אותה אני יכולה לחצות ולאכול במהלך היום חצאים?

שאלה אחרונה:
    אחת מבנות הקבוצה אמרה לי שאפשר מדי פעם להחליף את ארוחת הערב ב-3 בורקס פילו ללא מרגרינה של מעדנות. הוא מכיל 278 קל' ל-100 גרם. בורקס אחד זה 50 גר' אז יוצא שמדובר סה”כ ב417 קלוריות לארוחת ערב וזה נשמע לי המון!! אז קודם כל, האם זה באמת אפשרי להכניס כזה דבר לתפריט? האם באמת אפשר 3 יחידות במקום כל ארוחת הערב? והאם להכין את זה פעם בשבוע וחצי-שבועיים זה סביר?

למרות שכל השאלות שלי על מתוקים אני ממש משתדלת להפחית בכמויות המתוקים או למצוא להם תחליפי פרות שיספקו אותי, אבל אני מרגישה שהם ממש עוזרים לי להחזיק מעמד כרגע.. והארוחות בוקר/צהריים שלי מאוד דלות שומן (לרוב ביצה קשה בבוקר עם לחם קל ובצהריים פחמימה מבושלת+ירקות מבושלים+חזה עוף).

אלמוני
    לא פעיל

יש אומרים שאסור ויש אומרים שמותר 2-3 קוביות במקום מנת שומן, תבררי
    מדובר על 2 בורקס פילו ולא 3
    גלידות או ארטיקים עד 80 קלוריות נחשב לחלבון
    ברשימת התחליפים את יכולה למצוא תחליפים למתוק, המותרים אבל מוגבלים במספר הפעמים בשבוע שמותר לאכול אותם.
    יש לך חטיפי אנרגיה מתוקים שאת יכולה לשלב בתפריט, שוב תסתכלי כמה פעמים.

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות