חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

שבוע לא קל עבר עליי אכלתי נכון ואכלתי את כל הארוחות וכל הזמן היה בא לי עוד משהו וסתם משהו לנשנש וקצת משהו מתוק, בקיצור חשקים עזים כל הזמן כל השבוע! אני עוד 600 גרם בשמירה ומחר בבוקר אני נשקלת כל השבוע נשכתי שפתיים רק זה עמד לי מול העיניים הרגשתי שאני ממש נאבקת שקשה לי כמו שלא היה קשה לי כל התהליך. הצלחתי לשמור ואכלתי נכון כי אני כל כך רוצה להיות בשמירה כבר אבל הייתי חייבת לפרוק להגיד שהיה לי קשה שהקושי לעצור את עצמי גרם לי לעצבים אבל ידעתי שאני חייבת, שזה כל כך קרוב וזה רק 600 גרם שזה ריאלי מאוד לרדת ושאני חייבת לעשות את זה, כל השבוע חשבתי על זה ששבוע הבא אני כל כך רוצה לאכול שתי מותרות. תמיד הייתה לי דילמה מה בא לי יותר מתוק או אוכל ותמיד הלכתי על מתוק וכל כך אני רוצה את שניהם!!! מקווה שהצלחתי אעדכן מחר…

אלמוני
    לא פעיל

שני – ריגשת אותי :אוהב:
    אני נזכרת איך הרגשתי ממש לפני השמירה, הרגליים רעדו לי…
    מתוקה, זה יגיע, הסבלנות וההתמדה משתלמים 🙂
    מבחינתי את כבר שם – הרצון, השליטה, ההתמדה שלך 🙂
    מתרגשת בשבילך לקראת מחר, ותמיד תמיד תגידי לעצמך שאת עושה את המקסימום, גם אם הגוף לא מראה, הוא יראה שבוע לאחר מכן – לגוף יש את חוקים משלו :שמח1:
    אז תעדכני מחר, מה שלא יהיה :אוהב: :אוהב: :שמח1:

אלמוני
    לא פעיל

מתחילת התהליך היעד והחלום של כולנו הוא להגיע לשמירה…בהתחלה פחות מתעמקים בזה כי מרגישים שזה עוד רחוק אבל ככל שזה מתקרב ולהיות 600 גרם זה כבר ממש ממש קרוב אז זה מתחיל להיות הכי קשה..כי כלכך רוצים כבר להגיע וזה ממש במרחק נגיעה שאי אפשר להיתאפק!! כל הכבוד לך שהצלחת להחזיק מעמד ולא להתפתות לכל החשקים העזים!! זה מראה כמה את חזקה!!
    אני מאחלת לך שתגיעי לשמירה היום!!! שיהיה לך המון בהצלחה בשקילה ותעדכני אותנו איך היה… :מאושר: :מאושר: :אוהב: :אוהב: :אוהב:

אלמוני
    לא פעיל

החלום כל כך קרוב וכל כך בא לך כבר להשיג אותו ויש את הצד השני – מתוק…
    אבל תחשבי ותזכרי תמיד בהרגשה של אחרי שהגעת לשמירה – כמה שהיא יותר מתוקה מהכל!!!!
    ובמקביל תאכלי משהו מתוק חינמי – כמו ארטיק/ג'לי/סוכריה/משקה דיאט…
    והלואי ותגיעי לשמירה היום, וגם אז התהליך בעיצומו – לשמור על השמירה זו עבודה!! ממש עבודה שצריך לעשות!!!
    שיהיה בהצלחה
    תעדכני!!

אלמוני
    לא פעיל

איך היה? עדכני אותנו… :מאושר:
    דבר שני, מה כבר יכול להיות? מקסימום לא ירדת את כל ה- 600 גרם השבוע ותרדי אותם שבוע הבא. האם זה שווה את הלחץ והעצבים שהעברת את עצמך השבוע?
    תהני מהתהליך ותהני מהירידה ותלמדי לשחרר קצת… :שמח2:
    המון המון בהצלחה ומחכה לעידכון!!

אלמוני
    לא פעיל

כבר הגיע מחר אני מחכה לעידכון שלך!!! :מאושר: :מאושר: :מאושר: :מאושר:

אלמוני
    לא פעיל

רוצים עדכון !!

אלמוני
    לא פעיל

כולנו במתחחח!!

:ph34r:

אלמוני
    לא פעיל

קוקוריקו תרנגול :לשון: :שמח2:

אלמוני
    לא פעיל

אחרי שהתגברתי על כל החשקים אחרי שנאבקתי עם זה בשיניים ובאמת עשיתי 100% תוכנית, לא הגעתי לשמירה, יותר מזה עליתי 200 גרם.
    מצטערת שלא עידכנתי הייתי כל כך עצובה יום שלישי כל כך התאמצתי להיאבק בחשקים כל כך היה לי קשה אבל עשיתי את זה כי ראיתי מטרה מול העיניים! לא האמנתי שעליתי חשבתי שהשמיים נופלים עליי…
    אבל הייתה לי הקלה ידעתי שהשבוע הנוראי הזה נגמר שעכשיו אני מקבלת כוחות ויוצאת לשבוע טוב ומוצלח… רציתי שיגיע יום שלישי רק בשביל שהשבוע הזה יהיה מאחוריי..
    המשכתי כרגיל לא נשברתי לא נפלתי וידעתי שאומנם לא הגעתי לשמירה אבל יש לי ניצחון אחר! כל השבוע הזה היה ניצחון מבחינתי יכולתי ליפול בקלות אך לא עשיתי זאת.
    עוד 800 גרם זה יקרה אין סיבה שלא אני אוכלת תוכנית אני עושה ספורט, מאוד מסודרת, מאורגנת, אוכלת מנה מותרת. זה יבוא אני לא דואגת…
    מקווה ששבוע הבא אוכל להגיד בשמירהההההה, תחזיקו אצבעות 😉

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות