חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

היי,
    רזיתי כ18 קילו לפני כשנתיים – בדיאטה אחרת, לא חלי ממן – ומאז אני מצליחה לשמור על המשקל עם עליות קטנות וירידות מיידיות.
    לאחרונה חזרתי מטיול של מספר חודשים בחו”ל, ומאחר שאני שומרת כשרות (מה שמקשה על אכילה בריאה בחו”ל) חזרתי עם עודף של 4 קילו… מבאס! אבל צפוי והייתי מוכנה לזה.
    מיד כשחזרתי פצחתי בדיאטה (זו שהייתי רגילה לה מלפני כן ולא איכזבה אותי…) ובכושר (5 פעמים בשבוע, אימונים אינטנסיביים, ממש כמו לפני הטיול). המוטיבציה הייתה בשמים, הקפדתי ודייקתי במשך 3 שבועות – הצלחתי לרדת רק קילו אחד בשבוע הראשון, ומאז כלום.
    ציפיתי שהירידה תהיה מהירה, אחרי שהגוף התרגל רק לפחמימות וסוכרים ( :אוהב: ) 😉 במשך 3 חודשים.
    אבל לא הצלחתי להוריד עוד במשקל, מה שלאט לאט הוריד לי את המוטיבציה… לאחר 3 שבועות היו לי כמה נפילות (אבל נפילות קטנות, לא משהו דרמטי) ובכל פעם קמתי על הרגליים והחלטתי לחזור ולתת בראש – אבל זה לא עזר ולא הצלחתי לרדת מעבר לקילו הבודד והמסכן… אחרי שבוע שבו לא ממש הקפדתי על הדיאטה ואכלתי יותר מהמותר (לא בהגזמה) – עדיין שמרתי על המשקל ואז חילחלה לי ההבנה שאולי הגוף שלי קיבל שוק פתאומי עם אימוני ספורט ודיאטה ולכן אני לא מצליחה לרדת במשקל (לא ברור לי למה, כי לא נראה לי שב3 חודשים אפשר לשכוח שגרה…)
    החלטתי לנסות את התפריט של חלי (1200) שיש בו יותר שומנים ופירות ובכך בעצם להוריד את הגוף מה”שוק” ולאזן את התפריט. התחלתי בשבוע שעבר – בחול המועד פסח – הקפדתי וראיתי ירידה של 400 גרם (4 ימים). הגעתי למשקל הכי נמוך שהייתי בו מאז החזרה מהטיול! זה כמובן מילא אותי במוטיבציה… הבעיה שבחג השני (שומרת + 6 שעות בשר חלב) הייתה בעיה להקפיד על התפריט ועל 6 ארוחות, אבל הקפדתי מאד לא לאכול שטויות (עוגות, מתוקים וכו') וחוץ מפרוסת עוגה אחת (נורמלית!) לא נגעתי במותרות. אבל יש לציין שאכלתי רק 2-3 ארוחות ביום שהיו גדולות יחסית למה שחלי נותנת. ב3 ימים עליתי בחזרה את ה400 גרם ועוד קצת…
    ביום ראשון האחרון חזרתי לשגרה, הקפדתי על 6 ארוחות, הקפדתי על כמויות, מלאה במוטיבציה וברצינות! מאז ירדתי רק 200 גרם. זה מאד מאכזב אותי כי העליה בחג הייתה שטותית באמת! לא ציפיתי לעלות ככה כי לא הפרזתי בכמויות ולא אכלתי בלי שליטה (מה שקורה לי לפעמים) המוטיבציה שלי ירדה ואני תוהה לעצמי אם הגוף שוב *נתקע* :עצוב:
    מישהי נתקלה בדבר כזה? אני רגילה לרדת די מהר כל עוד אני תופסת את עצמי קרוב לנפילה. כלומר אם עליתי במשקל בסופ”ש (גם כשמדובר בחצי קילו) הוא ירד נורא מהר תוך ימים בודדים, כי הוא עדיין “טרי”…
    למה הגוף לא מצליח להוריד???

*עריכה: מציינת שבשבוע שעבר אכלתי פריכיות כמנת פחמימה. השבוע יצא לי לאכול גם לחם לבן (פרוסה אחת) או פיתה קלה מקמח מלא. וגם בפירות הוספתי אננס מקופסא. השאר היה בדיוק אותו הדבר…*

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות