חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי לפורום,
    אני עוקבת מקרוב אחר התגובות בפורום ונהנית וגם מתחזקת לעיתים.
    ביומיים האחרונים יצאתי לחלוטין מהתוכנית לאחר שלאורך התקופה האחרונה הייתי לגמרי בתוכה…
    שני קילו לשמירה, מכנסיים במידה 38 וחולצות במידה S נקנו השבוע בגאווה ובתחושת ניצחון ולמרות הכל אני לא מצליחה לסגור את הפה ובעיקר מפחדת לאבד ולחזור ל”אורלי” הקודמת, להרגלים הישנים שעורבים לי בפינה ומשתלטים עליי ביומיים האחרונים.
    צריכה חיזוקים שיעזרו לעבור את הסופ”ש בטוב
    תודה

אלמוני
    לא פעיל

תנסי להעסיק את עצמך בספורט, תכיני לך ירקות חינמיים לרגעי משבר. יהיה בסדר את אוטוטו שם …. כנסי כמה שפחות למט ב-ח. שיהיה בהצלחה

אלמוני
    לא פעיל

:מאושר: את חזקה את זה כולם יודעים עובדה שהגעת ליעד! עכשיו היעד הוא שמירה..ואת תצליחי!

אלמוני
    לא פעיל

יש לנו מן נטיה הרסנית כזו רגע לפני שמגיעים להכי טוב, להרים ידיים.
    אין לי מושג למה זה.

יש כאלו שטוענים שאנחנו חושבים שלא מגיע לנו מה שהשגנו. אני חושבת שאת יודעת שמגיע לך
    אני בטוחה שאת יודעת את זה, אחרת לא היית כותבת כאן ומבקשת את החיזוק הזה

אני בטוחה שאת יודעת את זה, כי אחרת לא היית מגיעה להישגים המרשימים שהגעת אליהם

כל הכבוד על מה שהצלחת עד עכשיו.
    קחי את עצמך בידיים , ותחזרי לזה, כי את הצעד הראשון לחזרה כבר עשית. ואת יודעת כמה שזה עושה טוב להיות בתוך התהליך, בלי שום קשר לכמה שמרזים- נכון שההרגשה כשאת שומרת על עצמך טובה יותר מכל הרגשה אחרת בעולם?

שבת שלום!

אלמוני
    לא פעיל

יקירה תזכירי באורלי הקודמת ותהיי גאה על מה שהשגת,מכנס מידה 38- חלומה של כל אישה!
    ואל תפחדי מאורלי הישנה תנסי לחיות איתה בשלום, מדי פעם היא תגיע לגיחה ואת תקבלי אותה בברכה יום יומים ותפרדי ממנה לשלום (אל תתני לה להתנחל) ואל תפחדי היא לא תשתלט אם לא תתני לה מקום ואת זו שמחליטה. עצות קונקרטיות לי עוזר להיכנס לאתר לקרוא סיפורי הצלחה ולדמיין שיום אחד גם ממני יבקשו לספר את הסיפ :שמח1: ור שלי

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות