- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
03/12/2016 בשעה 17:45 #109670
אלמוני
לא פעילהיה גרוע מאוד!
ממש ניסיתי להכין המון חינמיים-אנטיפסטי, תבשילים חינמיים, מרקים,ירקות מאודים וזה פשוט לא עזר …לצערי חרגתי בסופש הזה עם חלה וטחינה, בשר, תפו”א וכו'
למזלי לבצקים לא הגעתי וגם לא למתוקים אבל זה ממש קשה…הידיעה שכל השבוע הלך סבבה עד הסופש וכבר הייתי קרובה לירידה השבוע והרסתי את זה ממש מאכזבת אותי:(
יום שני בבוקר אני נשקלת וממש לא בא לי;( אבל יודעת שאני חייבת…
רוצה כבר לאפס את השבוע ולהתחיל שוב…
איך מתמודדים עם החורף המעצבן הזה?!12/04/2019 בשעה 0:04 #109672אלמוני
לא פעילכמו שאמרתי גם לי מאוד קשה, הנה רק היום חרגתי בפסטה בולונז בצהריים ..אני לא אוהבת לחרוג,מצד שני זה כבר קרה ולהמשיך להרוס זה לא היה עוזר לי, התנחמתי שבעוד שלוש שעות יש לי ארוחה מתוקה והלכתי לישון שנ״צ וקמתי ישר לארוחה..
מה שאני רוצה לומר זה שבאמת יותר קשה בחורף אבל צריך לסלוח לעצמנו,זה בסדר לחרוג זה עובר על כולנו, העיקר שאנחנו שמות את החריגות האלו בצד וממשיכות בתוכנית כרגיל, בעבר הייתי עובדת בשיטת ״אם כבר אז כבר״ שזו פשוט טעות!! זה גורם לחרטה אדירה וקשה להיכנס מחדש לתוכנית .. לפי מה שאני הספקתי להכיר אותך בפורום, את מאוד אופטימית ויש בך חוזקה פנימית ואת מתגברת בקלות ויודעת להרים את עצמך!
אז אכלת טיפה יותר לא קרה כלום, את חוזרת כרגיל לתוכנית .. אל תשכחי גם שהיית טובה כל השבוע אז תטפחי לעצמך על השכם ותגידי ״כל הכבוד לי! זה לא מובן מאליו!״
ברבי הכל יהיה בסדר תשקלי כרגיל, מותרת כרגיל, ולהמשיך בתוכנית כאילו לא קרה כלום :אוהב:12/04/2019 בשעה 0:04 #109674אלמוני
לא פעילברבי יקרה. גם לע מאןד קשה בחורף. זו הסיבה שהגעתי אחרי חורף האחרון לחלי. הצתרפתי ב1.3.16 . מאוד קשה לי לקום ולעשות משהור, לצרת מהבית הערבים להליכות וחדר כושר. פשוט כל חורף הייתי טורפת ושמינה בין 4-5 קילו. וכך כל שנה. באביב הייתי מנסה להוריד ולא תמיד הצלחתי להוריד את הכל. כך הגעתי פעם ל93 ,פעם ל90 קילו, בגובה 165. כאשר החלטתי להצטרף פשוט אמרתי לעצמי, אין דרך חזרה. נכון, שעדיין לא מתגברת על פעילות גופנית בחורף, אך מתגברת על האוכל. מקווה שבתמונה שצירפתי רואים את השולחן שערכתי ביום שישי. כל הסלטים מבושלים וטריים היו חינמיים, למעט סנדויצ'ים רקטנים ען כבד אווז שבת שלי הכינה. גנבתי חתיכה קאנה ממנו וזהו. גם את התפוא הכנתי לפי חלי. מרק ירקות עשיר חינמי עם פסטה סקיני אורז . נהנתי כל שישי ושבת מהאוכל. חלק יספיק גם לעוד יום . התחלתי את הארוחה מסלטים וירקות מוקפצים, עד שהגעתי לתפוא ובשר, כבר הייתי עמוסה. תנסי גם את. שיהיה שבוע מוצלח לכולנו!!! :שמח1:
-
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.