- This topic has תגובה 1, 3 משתתפים, and was last updated לפני 7 שנים by
אלמוני.
-
מאתתגובות
-
26/06/2017 בשעה 19:38 #101947
אלמוני
לא פעילהי בנות,
עשיתי את הידאטה של חלי שנה שלמה (לבד ללא קבוצה מטעמי חוסר זמן), לאחר לידת שתי בנותיי וירדתי ממש יפה 15 ק”ג… נותרו לי עוד 8 ק”ג והפסקתי. התייאשתי מכל ההתעסקות באוכל, להכין אוכל ליום למחרת, לבשל וכו'.
חוץ מזה ההתלבטות השבועית מה לאכול כארוחה מותרת התישה אותי כי בא לי מלא מותרות!!
מצד שני, אני יודעת שזו הדיאטה הכי טובה שיש, ניסיתי ונוכחתי לדעת שהיא באמת הכי יעילה, לא הייתי בה רעבה, ירדתי יפה, קצרתי מחמאות והרגשתי פיסית מעולה!! (אני בדרך כלל סמרטוט מהלך).
בקיצור, אני לא מצליחה לחזור, אני לקראת בחינה מאוד קשה שמצריכה ממני המון אנרגיות, לא רואה איך אני מתפנה לבישול (יש לי בנוסף את הבית ואת שתי המתוקות ומשרה מלאה), אבללללל לא בא לי לעלות במשקל ואני חייבת עוד לרדת.
מה עושים?
תנו לי קצת דרייב :מאושר:11/04/2019 בשעה 22:43 #101949אלמוני
לא פעילמזדהה איתך בכל מילה. (חוץ מהעובדה שירדת 15:) אני תקועה על משקל מזעזע 67-68 כבר שנתיים,(עליתי מאוד מהר מ53 קילו,הפעם האחרונה שראיתי תמשקל הזה היתה בספטמבר 2014). עם התנדנדות של מקסימום מינוס 4 קילו. הכי נמוך שראיתי בשנתיים האחרונות היה המשקל 63.5..
ולמה עליתי הכל? כי ניסיתי כל מיני דיאטות. דיאטות כאסח או ניקוי רעלים וכל מיני כאלה. אז ירדתי בסבל רב 3 קילו,ועליתי חזרה בזלילות. אז מה יצא לי מזה? כלום. רק באסה אחת גדולה..בשבוע וחצי האחרונים, היתה לי תקופת מבחנים מטורפת (ב”ה שנגמרה אתמול) ועליתי 2.5 קילו!! מ65.7 ל68.2
זה מטורף.
ולמה זה קרה? כי כל היום זללתי. אמרתי לעצמי אחכ אעשה כאסח ואוריד הכל. ואז הגיע היום של הכאסח, והרגשתי שאין לי יותר כח.
החלטתי לחזור לחלי,במיוחד שאם עליתי ככ הרבה בזמן ככ קצר, הגיוני שזה גם יירד מהר ברגע שאחזור לתזונה שפויה ולא כמו מה שהיה בשבועיים האחרונים-שוקולדים, פחמימות בלי הפסקה ובכמויות,גלידות ,קורנפלקסים,עוגות ומה לא.במיוחד שאת יודעת מה עושים,ממליצה לך לחזור כמה שיותר מהר לתוכנית. אני גם חשבתי שארכיב לעצמי תפריט ושאני לא צריכה תפריטים שמישהו הרכיב לי,אבל זה לא עזר. בכל אופן,לא בשלב שאני נמצאת בו כרגע.
תעשי המון תבשילים חינמיים (אני יודעת שאין זמן בתקופת מבחנים.. אבל שווה לנסות להקפיד כדי לא לחטוף אחכ..)11/04/2019 בשעה 22:43 #101951אלמוני
לא פעילמבינה אותך מאוד.. אני אמא לשלושה בחופשת לידה..לפני 3 שנים ירדתי 17 קילו הגעתי למשקל אידאלי אממה שכחתי לשמור עליו…
אין נוסחת קסם לצערי הרב… לא תעמלי,לא תוכלי לקצור את הפירות… הגעתי למסקנה שאין צורך להיות שף גדול בהכנת פשטידה, למעוך איזה ירק עם קמח ביצה וקצת תבלינים ולזרוק לתנור לוקח באמת רבע שעה הכנה ואת נהנית ממנה 4 ימים מינימום!.. יש לנו נטייה כנשים ובעיקר כאמהות לשים את עצמנו אחרונות בטבלה.. קודם הילדים אחכ הבעל עבודה ולבסוף איפשהו אנחנו.. חבל.. כשאני עם משקל עודף הרי כולם סובלים סביבי גם אם לא אומרים מילה והסיבה לכך היא שכשאת לא מאושרת קשה לפזר אבקת שמחה על המשפוחה… חזרתי לחלי(ללא קבוצה) כי הבן הבכור שלי בן ה7 אמר לי בהיסוס שאני שמנה… וניסיתי להתנצל ולהסביר שילדתי לא מזמן והיתה לי בבטן תינוקת.. הוא הסתכל עלי בעיניים התמימות שלו ואמר “אבל מה אני יכול להגיד את באמת שמנה…”וככל שניסיתי לשדל אותו הבנתי כמה פאטתי זה נשמע… תפסתי את עצמי בידים . אני 6 שבועות בתוכנית והורדתי 4.5 קילו… והיד עוד נטויה…תעלי את עצמך בטבלת העדיפות ותראי שהדברים יבואו יותר בקלות :אוהב: בהצלחה -
מאתתגובות
יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.