חדש! כל התוכניות של חלי ממן זמינות לרכישה באתר!!
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • מאת
    תגובות
    אלמוני
    לא פעיל

הי, מוכנה לוותר על כל המנות המותרות, אבל יש לי חולשה לשוקולד.
    העניין הוא שאני לא באמת מסוגלת או רוצה לאכול חפיסה שלמה רק כדי לסיים את המנה המותרת בפעם אחת.
    האם יש לי אפשרות לאכול קוביה אחת ביום וזהו ?

אלמוני
    לא פעיל

במנה המותרת יש הרבה דברים שאני לא מבינה אבל גם יש הרבה דברים שאני כן יכולה להבין.
    מה שאני הכי לא מבינה בה זה זה שמלמדים אותנו בתכנית לאכול מאוזן, שפוי, עם הפרשי זמנים והכל ומצד שני אומרים לכו תתחרעו על מנה שמנה ולא שפויה במסגרת 600 קל', בפעם אחת, בבת אחת. יש בזה הרבה דברים לא נכונים כי אנחנו כאילו מנסים לשחרר את הראש השמן ואת צורת האכילה שלנו והאכילה של המנה המותרת פשוט מחזירה אותנו למקום הזה. אותי לפחות. מחזירה אותי לבולמוסים חסרי השליטה, מבחינה פסיכולוגית כמובן..
    ומצד שני, אם למשל נחליט שאנחנו מפזרים את המנה המותרת לכל ימות השבוע, לא נוכל אף פעם להתפנק עם מנה שווה באמת. כל יום זה יהיה בטיפין טיפין..
    ובנוסף לזה- מאוד מאוד קל לחרוג מ3 קוביות ביום מאשר חבילה שלמה ביום בשבוע. מאוד קשה באמת לשלוט ב85 קל' שתקציבי לעצמך ביום.
    אבל… אני לא חושבת שאת צריכה להיות ראש בקיר עם עצמך, גם אם זה לא לפי חוקי התכנית- אם את חושבת שזה נכון בשבילך, תנסי, תבדקי- טוב לך עם זה? זה לא פוגע לך בירידה ובשום צורה? מצוין.. פוגע? תפסיקי :שמח1:
    זו דעתי…

מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)

יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.

דברו איתי
Whatsapp icon
Whatsapp icon חלי אני רוצה להצטרף
נגישות